Okt- Torpantie 49 A ja B, Kastelli, OULU – erillistalot lähellä keskustaa

HIRSIKOTEJA KASTELLIIN

Nämä kodit rakennetaan upealle paikalle Kastelliin Torpantielle, puistojen ja joen läheisyyteen. Kotiin tulet perinteikkään Oulunsuun pirtin kuusikujaa pitkin. Arkkitehtitoimisto Arkkijussi Oy on suunnitellut modernit hirsikodit omalle tontille purettavan talon paikalle. Tontti on jaettu hallinnonjakosopimuksella.

Asuntojen koot ovat 3h+k (84,5m²) ja 4h+k (102,0m²).  Tilavat autokatokset erottavat kodit toisistaan, joten asunnoilla ei ole yhteisiä ulkoseiniä.

VIIHTYISÄT KODIT

Huolellisesti suunnitteluissa kodeissa on kiinnitetty huomiota asumisviihtyvyyteen.  Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja, kasvavankin perheen vaihtuviin tarpeisiin sopeutuvia. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Kokkivuorossa oleva voi samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on iso terassi, lämpimien kesäpäivien keidas.

LOISTAVA SIJAINTI LÄHELLÄ PALVELUJA

Kastelli on viihtyisä ja perinteikäs asuinalue lähellä Oulun keskustasta.  Kodin lähettyviltä löytyvät helposti kaikki peruspalvelut helposti. Kastellin monitoimitaloon on matkaa kilometri. Sieltä löytyvät päiväkoti, koulut ja kirjasto. Ulkoilualueet ja kuntoilu mahdollisuudet ovat aivan vieressä.  Kotiin on helppo kulkea niin omalla autolla kuin bussilla. Lähin pysäkki on 150 m päässä. Kodista on matkaa Oys:n 1,5km ja Oulun keskustaankin vain 3,5 km.

Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja parkettimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

HIRSITALOSSA VOIT HYVIN

Hirsitalossa on hyvä asua. Hirsi sekä tasaa sisäilman kosteuden terveydelle optimaaliselle tasolle että vähentää stressiä.  Nykyaikaisella teknologialla valmistettu hirsirakennus on tiivis ja energiatehokas. Massiivisen hirsiseinän hyvän lämmönvarauskyvyn vuoksi se varaa itseensä keväällä ja syksyllä lämpöä, kesäisin yön viileyttä.

Lisätietoja antavat:
Tero Moilanen
p. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Jorma Paaso
p.040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Rakennamme arkkitehtitoimisto Arkkijussin Oy:n suunnittelemat tyylikkäät hirsikodit Kastelliin. Paritalolla on oma tontti. Oulun keskustaan on matkaa vain 3,5 km.

Kodit on suunniteltu valoisiksi ja viihtyisiksi. Hirsikodissa on hyvä elää arjessa ja juhlassa. Olisiko tässä koti Sinulle?

Tutustu kohteeseen!

Lataa esite

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!