Taloutemme on vakaa

Jopera talous

Olemme toimineet 30 vuotta. Koko ajan olemme varmistaneet, että liiketoimintamme on kestävää. Näin pystymme huolehtimaan laadukkaasta rakentamisesta ja hoitamaan velvoitteemme rakentamisen jälkeen. Olemme vakaavarainen suomalainen perheyritys.

Rakennusalalle on tyypillistä muutokset markkinatilanteessa. Tilausmäärät vaihtelevat vuosittain. Pitkään toimineena yrityksenä olemme oppineet keräämään puskuria nousukaudella, jotta selviämme toimitusten hiljentyessä ja hintojen noustessa.

 

Yrittäjäksi myrskyn keskellä

Suomessa elettiin syvää lamaa 1990-luvulla. Nuorella rakennusinsinöörillä ja tuoreella kaksosten isällä Jorma Paasolla oli kaksi vaihtoehtoa joko työttömyys tai yrittäjyys. Hän valitsi yrittäjyyden ja perusti Rakennuspalvelu Joperan v 1993. Toiminta käynnistyi toiminimellä ja vuonna 1996 yritys muuttui osakeyhtiöksi.

 

Hallittua kasvua

Jopera talous on kehittynyt hyvään suuntaan.

Joperan liikevaihto on kasvanut hallitusti ja maltillisesti. Olemme huolehtineet, että pystymme pitää toimintamme laadukkaana ja rakennettuihin koteihin muuttavat tyytyväiset asiakkaat.

Tilikauden tulos on ollut seurannut liikevaihdon kasvua. Rakennustarvikkeiden hintojen nousu näkyy v. 2022 tuloksessa. Omakotitalorakentajien kanssa sopimukset oli tehty ennen hintakorotuksia, mutta ne rakennettiin hintojen noustua.

Suomen Asiakastieto laatii raportteja yrityksistä.  Rakennusalan yritysvertailussa kuulumme erittäin pieni riskiseen luokkaa RL1, johon kuuluu alle 10% rakennusalan yrityksistä. Voit tutustua rakennuspalvelu Joperasta laadittuun raporttiin täältä

 

Luotettava yhteistyökumppani

Rakennuspalvelu Jopera on kuulunut korkeimman AAA Diamond-luottoluokituksen saaneiden yritysten joukkoon reilusti yli 10 vuoden ajan. Suomalaisyrityksistä vain 357 yritystä yltää korkeimpaan AAA Diamond-luottoluokitukseen.

Vuosittain myönnettävä AAA-luottoluokitus perustuu Dun & Brandstreet (ent. Bisnode) jatkuvasti päivittyväluottoluokitusjärjestelmä. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Lisätietoja AAA Rating-mallista ja sen myöntämisperusteista löydät täältä

 

 

Kestävällä toiminnalla turvaamme sen, että meidän kanssa on turvallista rakentaa. Näinä haastavina aikoina haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat turvallisin mielin tehdä päätöksen yhdestä elämän suurimmasta hankinnasta -omasta kodista. 

 

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

 

Pyydä tarjous

Talomyynti auttaa sinut rakentamisen alkuun. Ammattitaitoisilta myyjiltämme voit aina kysyä, jos jokin askarruttaa.  Talomyyjältämme saat viimeisimmän välitilinpäätöksen talotarjouksen yhteydessä.

Talomyyjät

Laita jakoon!