Onko sinulla halukkutta myydä maata?

Ostamme tontteja ja maa-alueita pääkaupunkiseudulta sekä Tampereen ja Oulun seuduilta. Kehitämme tontteja ja rakennamme niille uusia luhti-, rivi- ja omakotitaloja. Ostamme tontteja, joille rakennamme koteja  sinkuille, pareille ja perheille.

Onko sinulla tyhjä tai väljästi rakennettu iso tontti? Omistatko tontin, jolla on vanha talo tai muita rakennuksia? Oletko ajatellut tontin myymistä?

Usein on vaivatonta ja kannattavaa myydä vanha kiinteistö purkukuntoisena tontiksi. Näin vältät asunnonmyynti vastuut.

Tarjoa tontti meille! Rakennamme sille uusia koteja ekologisiin puu- tai hirsitaloihin.

Ostamme tontteja

Jos sinulla on myynnissä tai olet ajatellut myydä tonttimaata, kerro lyhyesti tontista alla olevalla lomakkeella. Lähetä tietosi. Otamme sinuun yhteyttä.

Jopera

Jopera on turvallinen yhteistyökumppani ja yksilöllisten omakotitalojen rakentamisen edelläkävijä 30 vuoden kokemuksella.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Tutustu palveluihimme

Myy tonttisi

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 3.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.