Puutalo

Suomalainen omakotitalo on perinteisesti rakennettu puurunkoisena puutalona. Se on yleisin ja usein myös edullisin. Pre-cut- tai elementtirakentaminen antaa mahdollisuuden muokata puutalon yksilölliseksi.

Jopera on yksilöllisten muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisen edelläkävijä. Olemme rakentaneet niitä jo 30 vuotta. Olemme toteuttaneet tuhansia unelmia omasta kodista.

Meidän työmme alkaa sinun toiveistasi, halusitpa valmiin mallin mukaisen omakotitalon tai oman ideasi toteutuksen. Ammattitaitoiset arkkitehtimme suunnittelevat sinulle yksilöllisen omakotitalon tai muokkaavat talomallimme sinun tontille sopivaksi. He mallintavat tulevan kotisi. Pääset katselemaan sitä eripuolilta ja kurkistamaan, miltä sisällä näyttää.

Taitavien timpureidemme ansiosta talopaketista valmistuu sisustusvalmis omakotitalo. Mikäli valitset muuttovalmiin toimituksen, maalarit, laatoittajat ja viimeistelijät sisustavat kotisi avaimet käteen.

Pyydä tarjous

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 3.
  • Yhteystietosi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Tilaa taloesite

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Unelmien puutalo

  Rakennamme yksilöllisiä omakotitaloja ja toteutamme unelmia. Erotumme joustavuuden ansiosta. Työmme alkaa sinun toiveistasi, halusitpa valmiin mallin mukaisen talon tai oman ideasi toteutuksen. Ammattitaitoiset arkkitehtimme suunnittelevat kotisi yksilöllisesti tai muokkaavat talomallimme sinun tontille sopivaksi.

  Videolla näet perheen matkan ruutupaperiluonnoksesta unelmaan, muuttovalmiiseen omakotitaloon.