Autokatokset ja tallit

Autokatokset ja tallit on kätevintä rakentaa samaan aikaan omakotitalon kanssa. Autokatos voi olla yhdelle tai kahdelle autolle. Autotallissa on helppo huoltaa autoa ja puuhata muutakin. Hyvin usein autokatoksen ja tallin yhteyteen suunnitellaan myös kylmä tai lämmin varasto. Se voi toimia myös askartelutilana tai etätyöpisteenä.

Näitä malleja on mahdollista muokata tai suunnitella sinun tontillesi sopiva ja tarpeesi täyttävä yksilöllinen piharakennus. Arkkitehtimme sijoittavat piharakennuksen ja omakotitalon tontillesi käytännölliseksi kokonaisuudeksi. Saat heiltä 3d-mallinnuksen. Sen avulla pääset katselemaan pihasi eri puolilta.

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Piharakennusmalli. Yhden auton autokatos ja varasto.

Piha 1

12 m2

Piha 2

12 m2

Piharakennusmalli. Kahden auton katos. Katosten vieressä reilun kokoinen varasto ja mahdollisuus polkupyörien säilytykselle.

Piha 3

12 m2

Piharakennusmalli. Kahden auton autokatos. katoksen perällä on varasto ja mahdollisuus pyörien säilytykselle.

Piha 4

13 m2

Piharakennusmalli. Piharakennuksessa on autotalli, autokatos, varasto ja pyörien säilytys.

Piha 6

40 m2

Piharakennusmalli. Autotalli ja autokatos. Autokatoksen ja autotallin perällä on varasto.

Piha 5

41 m2

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu Joperaan

Rakentamisen laatua yhdessä

Yhteistyökumppanit ovat pitkissä sopimussuhteissa valikoitunutta ja sitoutunutta joukkoa, jolta toimitukset sujuvat sovitusti ja ajallaan.

Ikkunat: PIHLA Ulko-ovet: KASKI Peltikate: RUUKKI Kivivilla: PAROC Puhallusvilla: EKOVILLA Kipsilevyt: KNAUF