Tervetuloa rakentavaan joukkoomme

Tule meille töihin!  Jopera on yksilöllisten omakotitalojen rakentamisessa edelläkävijä. Se on rakentanut koteja  jo vuodesta 1993.  Tänäkin  vuonna valmistuu koteja rivi- pari- ja omakotitaloihin pääkaupunkiseudulle, Ouluun ja Pirkanmaalle. Loma-asuntoja rakennamme Syötteelle. Ammattitaitoiset ja palvelevan työasenteen omaavat työntekijät ovat laadukkaan rakentamisemme ja menestymisen perusta. Koska toimintamme laajenee jatkuvasti, tule meille töihin. Etsimme monipuolisiin työtehtäviin:

Toimipisteemme sijaitsevat Lempäälässä, Oulussa ja Vantaalla.

Lähetä tietosi alla olevalla lomakkeella!
Olemme yhteydessä Sinuun, kun tarvitsemme lisää henkilökuntaa.

Olemme rakentaneet koteja jo pitkään ja rakentaminen jatkuu edelleen. Laudoista, lankuista ja levyistä syntyy todellisia koteja taitavien timpurien käsillä. Videolla talonrakentajamme kertovat, millaista on olla meillä töissä.

Rakennuspalvelu Jopera

Jopera on turvallinen yhteistyökumppani ja yksilöllisten omakotitalojen rakentamisen edelläkävijä 30 vuoden kokemuksella.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Tutustu meihin

Työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 5 MB, Max. tiedostot: 3.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.