Hirsitalo

Yhä useamman perheen valinta on hirsitalo. Sen ulkoseinien rakennusmateriaali on ekologisista massiivista puuta. Nykyisin joka viides uusi talo on hirsitalo. Modernit hirsitalot sopivat monenlaisiin ympäristöihin -myös kaupungin kaava-alueille.

Nykyaikaisella teknologialla valmistettu hirsirakennus on painumaton ja tiivis -siis energiatehokas. Massiivisen hirsiseinän hyvän lämmönvarauskyvyn vuoksi se varaa itseensä keväällä ja syksyllä lämpöä, kesäisin yön viileyttä. Hirsiseinä toimii hiilinieluna: seinään sitoutuu kymmenkertaisesti se hiilimäärä, joka valmistuksen yhteydessä vapautuu. Hirsitalossa on hyvä ja puhdas sisäilma.

Yksilöllinen hirsitalo

Meidän työmme alkaa sinun toiveistasi, halusitpa valmiin mallin mukaisen hirsitalon tai oman ideasi toteutuksen. Ammattitaitoiset arkkitehtimme suunnittelevat kotisi yksilöllisesti tai muokkaavat hirsitalomallimme sinun tontille sopivaksi. He tekevät mallinnuksen, jonka avulla voit katsella näkymiä talon eri kulmilta. Pääset tutkimaan mallia myös sisältä.

Taitavien timpureidemme ansiosta hirsipaketista valmistuu sisustusvalmis hirsitalo. Mikäli valitset muuttovalmiin toimituksen, maalarit, laatoittajat ja viimeistelijät sisustavat kotisi avaimet käteen.

Pyydä tarjous

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 3.
  • Yhteystietosi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Tilaa taloesite

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.