Hirsitalomallit

Hirsitalomallit antavat ideoita suunnittelutyöhösi. Malleistamme löydät pohjapiirustuksen lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla pääset katselemaan talomallia eri kulmilta. Voit astua talon sisään ja kulkea huoneesta toiseen. Meidän modernit hirsitalomallit sopivat myös kaupunkiympäristöön.

Lisää ideoita löydät puutalomalleista ja mallipankistamme. Suurin osa puutalomalleista on mahdollista toteuttaa myös hirsitaloina. Tutustu myös niihin.

Puutalomallit

Ennen mallin valintaa tutkaile tonttiasi. Mitä ikkunoista näkyy? Mihin paistaa ilta-aurinko? Missä tarvitaan suojaa? Tontin ilmansuunnat ja muoto, korkeuserot ja puusto ratkaisevat kotiympäristösi tunnelman. Myös kaavamääräykset vaikuttavat talomallin valintaan. Haja-asutusalueella valinnanvapautta on enemmän.

Hirsitalomallejamme on mahdollista muokata. Taitavat arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan yksilöllisen talon. Suunnittelu voi alkaa vaikka ruutupaperiluonnoksestasi.

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Yksikerroksinen hirsitalo. Pienempi hirsitalo vähemmälle tilantarpeelle Päädyssä upea koko talon levyinen katettu terassi.

Sumu

76 m2 3h + k

Yksikerroksinen hirsitalo. Talon päädyssä päädyn levyinen katettu oleskeluterassi. Sisäänkäynti toiselta sivulta.

Louna

83 m2 3h + k

Yksikerroksinen hirsitalo. Talon sisäänkäynti on talon päädystä ja katettu oleskeluterassi sijaitsee toisella sivulla. Upea epäsymmetrinen harjakatto.

Valo

95 m2 4h + k

Kaksikerroksinen omakoitalo, hirsitalo. Sisäänkäynti etupihalta. Takapihalla katettu terassi.

Kaiku

110 m2 5h + k

Yksikerroksinen hirsitalo. Upea hirsitalo kutsuvalla sisäänkäynnillä. Oleskelutilat sijaitsevat läpitalon.

Savu

121 m2 5h + k

Yksikerroksinen hiirsitalo. Näyttävä sisäänkäynti. Oleskelutilat läpitalon, takapihalla oleskeluterassi.

Kajo

126 m2 5h + k

Yksikerroksinen hirsitalo. Takapihalla pergola, joka on mahdollista lasittaa. Oleskelu on ajateltu talon takapihalle.

Usva

127 m2 5h + k