Kaiku

110 m2 5h + k

 

Tämä kaksitasoisessa hirsitalossa on neliöt tehokäytössä. Kompaktin kokoinen talo voidaan sijoittaa pienellekin tontille. Alakerrassa ovat valoisat oleskelutilat ja työhuoneeksi sopiva makuuhuone. Saunaosasto ja kodinhoitohuone on sijoitettu yläkertaan. Yläkerrasta löytyy myös reilunkokoiset makuuhuoneet.

Kaksikerroksinen omakoitalo, hirsitalo. Sisäänkäynti etupihalta. Takapihalla katettu terassi.
Kaksikerroksinen omakoitalo, hirsitalo. Sisäänkäynti etupihalta. Takapihalla katettu terassi.
Kaksikerroksinen hirsitalo. Alakerrassa yksi makuuhuone, esimerkiksi työhuonekäyttöön. Sisäänkäynti etupihalta, oleskeluterassi takapihalla. Talomallin huoneistoala on 110 neliötä.
Kaksikerroksinen hirsitalo. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta ja pesutilat. Hirsitalon huoneistoala on 110 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Yksilöllinen hirsitalomalli

Etkö löytänyt valmista talomallia, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta.  Talomallejamme on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin ja näin syntyy yksilöllinen hirsitalomalli. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö

Haluatko, että rakennamme talopaketin sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimistussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista