Laaja talomallisto antaa vinkkejä omakotitalon suunnitteluun. Talomalleistamme löydät pohjapiirustuksen lisäksi helppokäyttöisen 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää taloa, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.  Talomallisto auttaa sinut suunnittelun alkuun.

Ennen mallin valintaa tutkaile tonttiasi. Mitä ikkunoista näkyy? Mihin paistaa ilta-aurinko? Missä tarvitaan suojaa? Tontin ilmansuunnat ja muoto, korkeuserot ja puusto ratkaisevat kotiympäristösi tunnelman. Myös kaavamääräykset vaikuttavat talomallin valintaan. Haja-asutusalueella valinnanvapautta on enemmän.

Etkö löytänyt valmista talomallia? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme ja rakennamme yksilöllisiä omakotitaloja.

Talomallejamme on mahdollista muokata. Taitavat arkkitehtimme tekevät muutokset malliin ideasi pohjalta. Yksilöllisen omakotitalon suunnittelu voi käynnistyä vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Saat meiltä mallinnuksen, jolla pääset tutkimaan tulevaa kotiasi eri puolilta.

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Tutki mallistoamme! Valitse hakukriteerit ja hae niihin sopivat talomallit. Voit selata mallistoa myös seuraava – edelliset -valinnoilla.

Talomalli, jossa on epäsymmetrinen harjakatto. Talon ulkoväri on punainen.

Harju

76 m2 3h + k

Näyttävä kompakti omakotitalo. Takapihalle avautuu koko talon levyinen katettu oleskeluterassi.

Puro

83 m2 3h + k

Yksikerroksinen pieni omakotitalo. Oleskelutilat ja oleskelupiha talon päädyssä. Viihtyisä katettu sisäänkäynti. Talossa on harjakatto.

Kalla

83 m2 3h + k

Yksitasoinen omakotitalo. Katettu terassi joka on mahdollista myös lasittaa. Avarat ja valoisat oleskelutilat.

Rova

95 m2 3h + k

Kompakti omakotitalo päätysisäänkäynnillä. Oleskelupiha avautuu toiselle sivulle. Katettu terassi lisää viihtyvyyttä.

Luoto

95 m2 4h + k

Yksikerroksinen omakotitalo. Talon etuosassa on laaja, koko talon levyinen katettu terassi, jonka yhteydessä on myös sisäänkäynti. Talossa on harjakatto.

Hieta

95 m2 4h + k

Yksitasoinen omakotitalo. Sisäänkäynti talon päädystä. Viihtyisä katettu terassi toisella sivulla.

Laine

103 m2 4h + k

Kaksitasoinen kompakti pientalo. Sopii hyvin pienellekin kaupunkitontille.

Kielo

105 m2 4h + k

Yksitasoinen omakotitalo. Sopii hyvin sijoitettavaksi tontin perälle, jossa oleskelutila aukeaa etupihalle. Sisäänkäynti talonlevyiseltä katetulta terassilta.

Rakka

105 m2 5h + k

Seuraavat