Hieta

95 m2 4h + k

Moderni omakotitalo voidaan sijoittaa tontin perälle. Sen sisäänkäynti ja oleskelu ovat etupihalla. Koko talon levyinen katettu terassi antaa tyylikkään ilmeen. Kodissa on valoisa oleskelutila. Eteisen yhteydessä olevaan arkieteiseen on helppo sijoittaa harrastus- ja ulkoiluvaatteet.

Yksikerroksinen omakotitalo. Talon etuosassa on laaja, koko talon levyinen katettu terassi, jonka yhteydessä on myös sisäänkäynti. Talossa on harjakatto.
Yksikerroksinen omakotitalo. Talon etuosassa on laaja, koko talon levyinen katettu terassi, jonka yhteydessä on myös sisäänkäynti. Talossa on harjakatto.
Pohjapiirustus. Yksikerroksinen talomalli, jossa on kolme makuuhuonetta ja avara oleskelutila. Etupihalle avautuu koko talon levyinen katettu oleskeluterassi. Huoneistoala 95 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eripuolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – talopaketti

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimistussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.