Valo

95 m2 4h + k

 

Koti hirsitalossa on alle sataneliöinen, mutta siinä on iso oleskelutila ja kolme makuuhuonetta. Tyylikäs sisääntulo on kodin päädystä. Eteinen muodostaa oman selkeän tilan. Sieltä on käynti arkieteiseen ja wc:hen sekä makuuhuoneeseen, joka muuntuu helposti työhuoneeksi etätyöntekijälle.

Yksikerroksinen hirsitalo. Talon sisäänkäynti on talon päädystä ja katettu oleskeluterassi sijaitsee toisella sivulla. Upea epäsymmetrinen harjakatto.
Yksikerroksinen hirsitalo. Talon sisäänkäynti on talon päädystä ja katettu oleskeluterassi sijaitsee toisella sivulla. Upea epäsymmetrinen harjakatto.
Yksikerroksinen hirsitalo. Talossa on kolme makuuhuonetta. Sisäänkäynnin yhteydessä käytännöllinen arkieteinen. Sisäänkäynti talon päädystä, oleskeluterassi toisella sivulla. Talomallin huoneistoala on 95 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Yksilöllinen hirsitalomalli

Etkö löytänyt valmista talomallia, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta.  Talomallejamme on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin ja näin syntyy yksilöllinen hirsitalomalli. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö

Haluatko, että rakennamme talopaketin sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.