Piha 4

13 m2

 

Autokatos on suunniteltu kahdelle autolle. Autokatoksen perällä on tila polkupyörien säilytykselle ja varasto. Jos polkupyörien säilytykseen ei tarvita erillistä tilaa, voidaan varasto levittää koko katoksen levyiseksi.

Piharakennusmalli. Kahden auton autokatos. katoksen perällä on varasto ja mahdollisuus pyörien säilytykselle.
Piharakennusmalli. Kahden auton autokatos. katoksen perällä on varasto ja mahdollisuus pyörien säilytykselle.
Piharakennusmalli. Kahden auton autokatos. Katoksen perällä on yhdeksän neliön varasto ja mahdollisuus polkupyörien säilytykselle.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Piharakennus

Autokatokset ja tallit on kätevintä rakentaa samaan aikaan omakotitalon kanssa. Autokatos voi olla yhdelle tai kahdelle autolle. Autotallissa on helppo huoltaa autoa ja puuhata muutakin. Hyvin usein autokatoksen ja tallin yhteyteen suunnitellaan myös kylmä tai lämmin varasto. Piharakennus voi toimia myös askartelutilana tai etätyöpisteenä. Piharakennusmalleja on mahdollista muokata tai suunnitella sinun tontillesi sopiva ja tarpeesi täyttävä yksilöllinen piharakennus. Arkkitehtimme sijoittavat piharakennuksen ja omakotitalon tontillesi käytännölliseksi kokonaisuudeksi. Saat heiltä 3d-mallinnuksen. Sen avulla pääset katselemaan pihasi eri puolilta.

Toimitussisältö

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.