Piha 3

12 m2

Autokatos on suunniteltu kahdelle autolle. Autokatosten yhteyteen on suunniteltu tilava varasto ja polkupyörien säilytystila. Polkupyörille varattu tila on mahdollista rakentaa myös varastoksi.

Piharakennusmalli. Kahden auton katos. Katosten vieressä reilun kokoinen varasto ja mahdollisuus polkupyörien säilytykselle.
Piharakennusmalli. Kahden auton katos. Katosten vieressä reilun kokoinen varasto ja mahdollisuus polkupyörien säilytykselle.
Piharakennusmalli. Kahden auton autokatos. Katoksen vieressä yhdeksän neliön varastotila. Mahdollisuus myös polkupyörien säilytykselle.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eripuolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Piharakennus

Autokatokset ja tallit on kätevintä rakentaa samaan aikaan omakotitalon kanssa. Autokatos voi olla yhdelle tai kahdelle autolle. Autotallissa on helppo huoltaa autoa ja puuhata muutakin. Hyvin usein autokatoksen ja tallin yhteyteen suunnitellaan myös kylmä tai lämmin varasto. Piharakennus voi toimia myös askartelutilana tai etätyöpisteenä. Piharakennusmalleja on mahdollista muokata tai suunnitella sinun tontillesi sopiva ja tarpeesi täyttävä yksilöllinen piharakennus. Arkkitehtimme sijoittavat piharakennuksen ja omakotitalon tontillesi käytännölliseksi kokonaisuudeksi. Saat heiltä 3d-mallinnuksen. Sen avulla pääset katselemaan pihasi eri puolilta.

Toimitussisältö

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.