25.04.2024: Taloesittely OULU

Taloesittely puutalo Oulu – moderni omakotitalo lapsiperheelle.

Viihtyisässä kodissa on valoisa ja avara oleskelutila. Katetulle terassille on käynti sekä oleskelutiloista että saunaosastolta. Eteisen yhteydessä on lapsiperheen unelma: tilava arkieteinen.

Sisäseinien värisävyksi perhe on valinnut Tikkurilan Lumikko-sävyn, jossa on lämmin harmaa vivahde. Laatoissa on pehmeä hiekansävy. Kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen ja saunan lattia on pinnoitettu Dekofloor-pinnoitteella. Taloesittely puutalo Oulu -Tervetuloa!

Aika
Torstaina 25.4.2024
klo 17.00 – 19.00

Osoite
Alokkaanlenkki
Jääkärinkangas OULU

Opastus
Raitotie

Katso ajo-ohje!

Tule tutustumaan uunituoreeseen kotiin ja juttelemaan omakotitalon rakentamisesta!

Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Antti Paaso
puh. 040 776 2172
antti.paaso@jopera.fi

 

4h +k
Huoneistoala: 119 m²
Kerrosala:       132m²

Talon pohjapiirustus

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset puurunkoiset omakotitalot ja hirsitalot käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Tampereen ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA Diamond – korkein luottoluokitus yli 10 vuotta.

SINUA VARTEN ulu

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin!

Laita jakoon!