13.06.2024: Taloesittely TAMPERE

Taloesittely kaksikerroksinen puutalo –  Tampere.

Esittelemme tyylikkään kodin, jonka on suunnitellut arkkitehtuuritoimisto Taso. Alakerrassa on tilava oleskelutila, saunaosasto ja yksi makuuhuone. Yläkertaan on sijoitettu kolme makuuhuonetta ja oleskeluaula. Tervetuloa: taloesittely kaksikerroksinen puutalo Tampere

Olemme rakentaneet tämän kodin muuttovalmiiksi asiakasperheen valitsemilla sisustusmateriaaleilla. Yleismaalin sävynä on Tikkurilan Batisti, joka on rauhallinen ja pehmeä, trendikäs hento greige. Sama pehmeys on myös laattojen sävyissä.

Aika
Torstaina  13.6.2024
klo 17.00 – 19.00

Osoite
Hamarinkatu
Vehmainen TAMPERE

Opastus
Kaukajärventieltä

Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan uunituoreeseen kotiin ja juttelemaan omakotitalon rakentamisesta!

Maija Kanniainen
puh. 040 709 0573
maija.kanniainen@jopera.fi

 

Tapahtumassa mukana  yhteistyökumppanimme Puustelli.

 

5h +k
Huoneistoala: 149m²
Kerrosala:      177m²

 

Taloesittely kaksikerroksinen puutalo Tampere - pohjakuva

MUUTTOVALMIIT HIRSITALOT JA PERINTEISET PUUTALOT – JOPERA

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA Diamond – korkein luottoluokitus yli 10 vuotta.

SINUA VARTEN

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin!

Laita jakoon!