As Oy Oulun Rytmi, Hiukkavaara

Myytävänä  rivitalo Oulu,  As Oy Oulun Rytmi rakennetaan suositulle alueella Hiukkavaaraan. Tyylikkääseen taloyhtiöön tulee koteja sinkuille ja perheille. Esittelyssä ja myytävänä rivitalo Oulu

PALVELUT JA LUONTO LÄHELLÄ, SUJUVAT KULKUYHTEYDET

Hiukkavaaran on yksi Oulun halutuimmista asuinalueista kattavine palveluineen. Nämä kodit rakentuvat aivan Hiukkavaaran keskuksen läheisyyteen. Kävelymatkan päässä ovat koulu, kirjasto, kaksi päiväkotia ja ruokakauppakin. Vieressä kulkeva valaistu kuntorata mahdollistaa luontoon pääsyn, kesällä pyöräillen tai kävellen sekä talvella hiihtäen. Nopea yhteys Raitotielle ja Oulun kaupungin pääpyöräreitille takaavat sujuvat kulkuyhteydet. Bussipysäkit ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

KOTEJA, JOISSA ON HYVÄ ELÄÄ

Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisen viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Asunnot ovat omakotitalomaisia: jokaisesta asunnossa on vesipisteellinen kodinhoitohuone, tilava eteinen ja runsaasti säilytystilaa.

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken – kivasti kotoillen. Katettu terassi on lämpimien kesäpäivien keidas, joka on mahdollista lasittaa. Terassilta pääset omaan piha-alueeseen.

Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi, johon puupaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

KOTI, SINULLE JA PERHEELLESI

Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja laminaattimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA

Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja 30 vuoden kokemuksella. Tuhannet asuvat rakentamissamme kodeissa pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun ympäristössä. Olemme turvallinen, vakavarainen ja kestävästi toimiva perheyritys. Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Rakentamisen suunniteltu aloitusaika on syksyllä 2023, joten ehdit vielä hyvin vaikuttaa kotiisi. Kohteella on RS-rahoitus ja sen arvioitu valmistumisajankohta on loppukesällä 2024.

Lisätietoja antavat:
Tero Moilanen
p. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Jorma Paaso
p.040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Myytävänä rivitalo Oulu, Yksikerroksinen rivitalo on keltainen.
Myytävänä rivitalo Oulu, Kaksikerroksisessa rivitalossa on tyylikäs parveke.
Myytävänä rivitalo Oulu, Näkymä pihatieltä. Punaisessa kaksikerroksisessa talossa on tummaruskea autokatos.

As Oy Oulun Rytmi rakennetaan halutulle ja kehittyvälle alueelle Oulun Hiukkavaaraan. Se sijaitsee kattavien palvelujen läheisyydessä, kuitenkin luonnon äärellä. Oulun Rytmiin valmistuu koteja niin yksinasuville ja kuin lapsiperheille. Jokaisessa asunnossa on erillinen kodinhoitohuone, oma sauna ja avara oleskelutila. Kodit rakennetaan yksi- ja kaksikerroksisiin rivitaloihin Oulun kaupungin vuokratontille. Asuntojen koot ovat: 2h+k (59m²), 3h+k (74m²) ja 4h+k (102m²).

Asuntojen tiedot

Sijainti kartalla

Laita jakoon!