As Oy Oulun Rytmi, Hiukkavaara

Myytävänä  rivitalo Oulu,  As Oy Oulun Rytmi rakennetaan suositulle alueella Hiukkavaaraan. Tyylikkääseen taloyhtiöön tulee koteja sinkuille ja perheille. Esittelyssä ja myytävänä rivitalo Oulu

RS-KOHDE ILMAN YHTIÖLAINAA

As Oy Oulun Rytmi on RS-kohde ilman yhtiölainaa.  Asunnot myydään jo rakentamisvaiheessa ja ostajien turvaksi on asetettu asuntokauppalain vaatima turvajärjestelmä. Rakentamisen aikana maksetaan  40% asunnon hinnasta useassa maksuerässä ja loput, kun asunto on muuttovalmis. Ostamalla asunnon jo rakentamisen aikana päästään tekemään kaluste- ja sisustusvalintoja.

PALVELUT JA LUONTO LÄHELLÄ, SUJUVAT KULKUYHTEYDET

Hiukkavaaran on yksi Oulun halutuimmista asuinalueista kattavine palveluineen. Nämä kodit rakentuvat aivan Hiukkavaaran keskuksen läheisyyteen. Kävelymatkan päässä ovat koulu, kirjasto, kaksi päiväkotia ja ruokakauppakin. Vieressä kulkeva valaistu kuntorata mahdollistaa luontoon pääsyn, kesällä pyöräillen tai kävellen sekä talvella hiihtäen. Nopea yhteys Raitotielle ja Oulun kaupungin pääpyöräreitille takaavat sujuvat kulkuyhteydet. Bussipysäkit ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

KOTEJA, JOISSA ON HYVÄ ELÄÄ

Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisen viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Asunnot ovat omakotitalomaisia: jokaisesta asunnossa on kodinhoitotila, tilava eteinen ja runsaasti säilytystilaa.

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken – kivasti kotoillen. Katettu terassi on lämpimien kesäpäivien keidas, joka on mahdollista lasittaa. Terassilta avautuu oma piha-alue.

Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi, johon puupaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

KOTI, SINULLE JA PERHEELLESI

Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja laminaattimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA

Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja 30 vuoden kokemuksella. Tuhannet asuvat rakentamissamme kodeissa pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun ympäristössä. Olemme turvallinen, vakavarainen ja kestävästi toimiva perheyritys. Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA diamond.

Rakentaminen on nyt käynnissä. Arvioitu valmistumisajankohta viimeistään kesäkuussa 2025.

Lisätietoja antavat:
Tero Moilanen
p. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Paritaloissa on perheasunnot
Takapihalla on terassi ja varasto.
Kaksi ihmistä kävelee taloyhtiön pihalla.
Takapihalla on terassi ja varasto.
Paritalossa on iso terassi ja parveke takapihalle.
Myytävänä asunnot Hiukkavaara. Taloyhtiössä on kaksi paritaloa ja rivitaloa.

As Oy Oulun Rytmi rakennetaan kaupungin vuokratontille Oulun Hiukkavaaraan. Taloyhtiöön tulee koteja rivitaloihin. Asuntojen koot ovat: 2h+k (50m²), 2h+k (56m²), 2-3h+k (59m²), 3h+k (74m²), 3h+k (82m²) ja 4h+k (103m²). Kodit rakennetaan lähelle luontoa ja palveluita.

Asuntojen tiedot

Sijainti kartalla

Laita jakoon!