Uusia osaajia Pirkanmaalle

Uusi talomyyjä ja työnjohtaja

Tampereen seudulla ovat puhaltaneet muutoksen tuulet. Lempäälän toimisto on saanut uusia kasvoja, kun uusi talomyyjä ja työnjohtaja aloittivat työnsä alkuvuoden aikana.

 

Talomyynti

Talomyyntiimme olemme saaneet vahvan osaajan, kun Maija Kanniainen otti hoitoonsa omakotitalon rakentajien ja asunnon ostajien palvelemisen.


Maija Kanniainen
puh. 040 709 0573
maija.kanniainen@jopera.fi

 

Työnjohto

Työnjohtajana on 22.1.2024 aloittanut Mikko Honkanen. Hän on meille jo entuudestaan tuttu, sillä hän on ollut opiskeluaikanaan harjoittelussa Joperan työmailla.


Mikko Honkanen
puh. 044 783 7939
mikko.honkanen@jopera.fi

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset puurunkoiset omakotitalot ja hirsitalot käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Tampereen ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA Diamond – korkein luottoluokitus yli 10 vuotta.

UUSIA OSAAJIA – SINUA VARTEN ulu

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin!

Laita jakoon!