16.05.2024: Taloesittely HELSINKI

Taloesittely kaksikerroksinen puutalo Helsinki

Arkkitehtimme on suunnitellut asiakkaiden toiveiden mukaan yksilöllisen kaupunkitalon. Alakerrassa on tilava oleskelutila. Yläkerrasta löytyvät makuuhuoneet ja saunaosasto.

Perhe on valinnut tyylikkään sisustuksen. Alakerrassa yleismaalin sävynä on upea Tikkurilan Mulperi, joka luo tiloihin pehmeän ja luonnonläheisen tunnelman. Yläkerrassa värisävynä on astetta tummempi Tikkurila Linna.

Aika
Torstaina 16.5.2024
klo 17.00 – 19.00

Osoite
Kortesuontie
Tapulikaupunki HELSINKI

Opastus
Takalantieltä

Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan uunituoreeseen kotiin ja juttelemaan omakotitalon rakentamisesta!

 Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

 

 

5h +k
Huoneistoala: 127 m²
Kerrosala:       152m²

 

MUUTTOVALMIIT OMAKOTITALOT – JOPERA

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA Diamond – korkein luottoluokitus yli 10 vuotta.

SINUA VARTEN

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin!

Laita jakoon!