Kesä 2024 -kampanja

KESÄ 2024 -kampanja

KESÄ 2024 -kampanja antaa omakotitalon ostajalle viilennystä kuumiin kesäpäiviin.  Heinäkuun 2024 loppuun mennessä muuttovalmiin omakotitalon ostajalle tarjoamme kaupan päälle GREEN BORA- huoneilmajäähdyttimen asennettuna.

GREE Bora huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Tehokas huoneilmanjäähdytin viilentää nopeasti kuuman sisäilman. Suodattimien avulla se poistaa hajuja ja pienhiukkasia sekä tekee sisäilmasta puhtaan ja raikkaan.

Laite on suunniteltu juuri viilennykseen. Sen kehittynyt tekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen.

Tutustu laitteeseen

KESÄ 2024 -kampanja on voimassa 31.7.2024 saakka uusille muuttovalmiin omakotitalon toimituksille, jotka sijaitsevat 50km etäisyydellä Joperan myyntitoimistoista. Huoneilmajäähdyttimiä on rajoitettu määrä.

 

ALOITETAAN SUUNNITTELULLA

Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Taitavat arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kustannustehokkaan kodin – yksilöllisen omakotitalon. He mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

 

PUUTALO TAI HIRSITALO

Kotien päärakennusaineena käytämme kotimaista puuta. Puussa tiivistyy kotimaisen työn ja materiaalien vankkumaton laatu.  Haluamme, että kodit kestävät aikaa sukupolvelta toiselle.

Puutalo on ekologinen valinta, jonka hiilijalanjälki on pieni.  Hirsitalon hirsirakenteet toimivat hiilinieluna: seinään sitoutuu kymmenkertaisesti se hiilimäärä, joka valmistuksen yhteydessä vapautuu.

 

TOIMITUSSISÄLTÖ

Siinä voit itse valita talopaketin ja asennustyön laajuuden. Rakennamme omakotitalon niin valmiiksi kuin haluat sisutusvalmiista muuttovalmiiksi asti. Myyjiltämme ja asiantuntijoiltamme voit aina kysyä, jos jokin askarruttaa. Rohkeasti vaan rakentamaan!

Ota yhteyttä

Laita jakoon!