As Oy Oulun Ruututie 12, Myllyoja, OULU – erillistaloja

VIIHTYISÄ KOTI  –   KAIKKI ON LÄHELLÄ
Myllyojan Putarinkangas  on viiden kilometrin päässä Oulun keskustasta rauhallinen ja pidetty asuinalue. Siellä kodit ovat pääasiassa 1970 -luvulla rakennettuja omakotitaloja. Alueella asuu lapsiperheitä jo toisessa polvessa. He ovat viehättyneet upeaan ympäristöön ja joen läheiseen. Täällä pihat, puistot ja kadut ovat valmiit.  Päiväkodit, koulut ja kaupat löytyvät kävelymatkan päästä.

VIIHTYISIÄ KOTEJA ERILLISTALOISSA
As Oy Oulun Ruututie 12 rakennetaan neljä huolellisesti suunniteltua erillistaloa. Tässä taloyhtiössä yhdistyy omakotitalon mukavuudet ja asunto-osakeyhtiön helppous.  Kotien koot ovat ovat  2-3h + k (60,0m²), 3h+k (76 m²), 3h+k (95m²).  Erillistaloissa toisten perheiden äänet eivät häiritse Sinua, sillä yhteisiä ulkoseiniä ei ole naapureiden kanssa.

Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on iso terassi, lämpimien kesäpäivien keidas.  Terassi on mahdollista lasittaa liukulasituksin ja jatkaa sen käyttöä sekä syksystä että keväästä.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

OMA TONTTI JA AUTOPAIKAT SISÄLTYVÄT HINTAAN
Taloyhtiöllä on oma tontti, joka sisältyy asuntojen hintoihin. Oma tontti näkyy edullisina asumiskustannuksina tulevina vuosina. Hoitovastikkeen hintaa ei nosta tontin vuokrakorotukset.

Asunnon hintaan kuuluvat sekä katos- että pihapaikka. Autokatoksen yhteydessä on tilava varasto ulkovälineille.

Nyt arvostetaan energiaystävällisyyttä. Näiden kotien edullisen asumisen perusta on tiiviit rakenteet ja lämmitys: poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen.

SISUSTAMME KOTISI VALINTOJESI MUKAAN
Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maaleihin, laattoihin ja laminaatteihin. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

Kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa ja valmistuvat jouluna 2020. Kohteella on RS-rahoitus.

Lisätietoja antavat:

Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Jorma Paaso
p. 040 557 6657
jorma.paao@jopera.fi

Upeita, moderneja erillistaloja omalle tontille Myllyojalle.  As Oy Oulun Ruututie 12:n kotien koot ovat  2-3h + k (60,0m²), 3h+k (76 m²), 3h+k (95 m²). Suojaisalla pihalla on katettu terassi, joka on mahdollista lasittaa liukulasituksin. Asunnon hintaan sisältyy tontti, autokatos ja pihapaikka.

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!