Rakennamme talopaketit omakotitaloksi.

Kodin rakentaminen on yksi elämän suurimmista hankkeista – siksi siihen kannattaa valita luotettava ja osaava kumppani. Rakennuspalvelu Jopera Oy on vakavarainen perheyritys. Olemme rakentaneet yli tuhat taloa 25 toimintavuoden aikana.

Muuttovalmiita omakotitaloja jo 25 – vuotta!

Olemme rakentaneet omakotitaloja vuodesta 1993.  Jopera on vakavarainen perheyritys, joka on toiminut pitkään kannattavasti. Kuulumme AAA Gold-luottoluokitusluokkaan. Asiakkaalle tästä on se etu, että kykenemme kantamaan vastuun rakennushankkeen loppuun saakka ja vuosiksi eteenpäin.

Teemme omakotitalot niin hyvin, kuin ihmiset osaavat rakentaa. Mittaamme kosteudet ennen lattiapinnoituksia, mittaamme ilmatiiveyden, koeponnistamme vesijohdot, mittaamme sähköverkon ja ilmanvaihdon toiminnan. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pyrimme kehittämään rakentamista entistäkin turvallisemmaksi ja kestävämmäksi sukupolvelta toiselle.

Tämän juhlan haluamme jakaa kanssasi.  25 -vuotisjuhlan kunniaksi julkaisemme Synttäri -malliston ja upeat tarjoukset talopaketeista. Nämä omakotitalot rakennamme muuttovalmiiksi.

Tutustu mallistoomme! Hinnat alk. 115 000€

Synttärit -mallisto

 

 

Rakennamme toiveiden kodit.

Rakennamme yksilöllisiä koteja ja toteutamme unelmia. Videolla näet perheen matkan ruutupaperiluonnoksesta omaan kotiin.

Tilaa taloesitteemme