Hirsitalo tai perinteinen puutalo

Puutalo on nykyisin yleisin ja usein myös edullisin tapa rakentaa omakotitalo.

Yhä useampi perhe valitsee hirren talonsa ulkoseinien rakennusmateriaaliksi ekologisista ja terveydellisistä syistä. Nykyisin joka viides uusi talo on hirsitalo.

Rakennamme myös hirsitalot muuttovalmiiksi.

Sisustusvalmiiksi vai avaimet käteen

Autamme sinut rakennushankkeessasi alkuun ja viemme hankkeen loppuun niin valmiiksi kuin haluat sisutusvalmiista valmistaloksi asti. Myyjiltämme ja asiantuntijoiltamme voit aina kysyä, jos jokin askarruttaa.

Joperalla on valmiita talomalleja, joihin voit halutessasi toivoa muutoksia. Meille voit toisaalta toimittaa arkkitehdin tekemät piirustukset, oman piirroksesi tai vaikka pelkän idean, ja me suunnittelemme sen pohjalta talon. Luonnossuunnitelmat teemme ilman erillisiä kuluja.

Ennen aloitusta sinun tehtäviksesi jäävät tontin ja rakennusluvan hankkiminen sekä maapohjaurakan tilaaminen – siinäkin meillä on vinkkejä yhteistyökumppaneista.

Rakennamme toiveiden kodit.

Rakennamme yksilöllisiä omakotitaloja ja toteutamme unelmia. Erotumme joustavuuden ansiosta. Työmme alkaa sinun toiveistasi, halusitpa valmiin mallin mukaisen talon tai oman ideasi toteutuksen. Videolla näet perheen matkan ruutupaperiluonnoksesta omaan kotiin.

Tilaa taloesitteemme