Sisustusvalmiiksi vai avaimet käteen

Autamme sinut rakennushankkeessasi alkuun ja viemme hankkeen loppuun niin valmiiksi kuin haluat sisutusvalmiista valmistaloksi asti. Myyjiltämme ja asiantuntijoiltamme voit aina kysyä, jos jokin askarruttaa.

Joperalla on valmiita talomalleja, joihin voit halutessasi toivoa muutoksia. Meille voit toisaalta toimittaa arkkitehdin tekemät piirustukset, oman piirroksesi tai vaikka pelkän idean, ja me suunnittelemme sen pohjalta talon. Luonnossuunnitelmat teemme ilman erillisiä kuluja.

Ennen aloitusta sinun tehtäviksesi jäävät tontin ja rakennusluvan hankkiminen sekä maapohjaurakan tilaaminen – siinäkin meillä on vinkkejä yhteistyökumppaneista.

Muuttovalmiita omakotitaloja jo 25 – vuotta!

Jopera on vakavarainen perheyritys, joka on toiminut pitkään kannattavasti. Olemme rakentaneet omakotitaloja vuodesta 1993. Kuulumme AAA Gold-luottoluokitusluokkaan. Asiakkaallemme tästä on se etu, että kykenemme kantamaan vastuun rakennushankkeen loppuun saakka ja vuosiksi eteenpäin

Tämän juhlan haluamme jakaa kanssasi.  25 -vuotisjuhlan kunniaksi julkaisemme Synttäri -malliston ja upeat tarjoukset talopaketeista. Nämä omakotitalot rakennamme muuttovalmiiksi.

Tutustu mallistoomme! Hinnat alk. 115 000€  Hinnat voimassa 30.6.2019 saakka.

Synttärit -mallisto

 

 

Rakennamme toiveiden kodit.

Rakennamme yksilöllisiä omakotitaloja ja toteutamme unelmia. Erotumme joustavuuden ansiosta. Työmme alkaa sinun toiveistasi, halusitpa valmiin mallin mukaisen talon tai oman ideasi toteutuksen. Videolla näet perheen matkan ruutupaperiluonnoksesta omaan kotiin.

Tilaa taloesitteemme