Okt – Vällytie 1 A ja B, Kaakkurinkangas OULU – erillistalot lähellä palveluja

KOTI LÄHELLÄ PALVELUJA
Kaakkurinkangas on omakotitalovaltainen kaupunginosa Oulun eteläpuolella. Tällä rauhallisella ja viihtyisällä asuinalueella ovat valmiit kadut, puistot ja leikkikentät. Kodin läheisyydessä on runsaasti palveluja: naapurista löytyvät Sarasuon koulu ja päiväkoti, Kaakkurinkulman liikekeskukseen on matkaa vain 2.5 km. Oulun keskustakin on 7 km päässä.

ASUMISMUKAVUUTTA ERILLISTALOISSA
Yksitasoisessa kodissa asuminen on helppoa niin pienten lasten kanssa kuin senioreillekin. Pääset ajamaan autolla ulko-oven viereen, kun kodin yhteydessä on katos kahdelle autolle. Autokatoksesta on kulku tilavaan varastoon. Kodissa on avara eteinen ja valoisat oleskelutilat.

Huolellisesti suunnitellut kodit ovat kooltaan 4h+k (97,0 m²) ja 5h+k (115,0 m²). Erillistaloissa naapurin asumisäänet eivät häiritse Sinua, sillä yhteisiä ulkoseiniä ei ole naapureiden kanssa.

OMA TONTTI
Oma tontti näkyy edullisina asumiskustannuksina, kun tonttivuokrat ja vuokrankorotukset eivät nosta asumisen hintaa. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella.

VIIHTYISÄ KOTI
Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa. Olohuoneen isot ikkunat tuovat valkoisuutta ja viihtyvyyttä kotiin.  Olohuoneesta on käynti isolle terassille, lämpimien kesäpäivien keitaalle. Terassi ja oleskelupiha avautuvat iltapäivän ja illan aurinkoon.

Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita ja säilytystilaa on runsaasti. Kun varaat asuntosi ajoissa, voit suunnitella kodin sisustuksen ja keittiön.

Rakentaminen käynnistyy syksyllä 2020. Kodit valmistuvat kesäksi 2021.

KOTI JUURI SINULLE
Onko tämä tontti ja sen sijainti hyvä, mutta haluat muutoksia taloon? Ei hätää! Suunnitellaan koti juuri Sinun tarpeesi huomioiden.

Lisätietoja antavat:
Jorma Paaso
p. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Tyylikkäät erillistalot rakennetaan Sarasuon koulun ja päiväkodin naapuriin. Erillistaloissa naapurin asumisäänet eivät häiritse Sinua, sillä yhteisiä ulkoseiniä ei ole naapureiden kanssa. Oma tontti takaa edulliset asumiskustannukset, kun tontinvuokravastiketta ei ole.  Kotien koot ovat 4h+k (97,0 m²) ja 5h+k (115,0 m²).

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!