Okt – Tarhurintie 22 A ja B, Kastelli OULU- erillistalot jokinäkymillä

NÄKYMÄ OULUJOELLE
Rakennamme kaksi erillistaloa Tarhurintien venesataman naapuriin. Oulujoen rauhoittava ja vehreä maisema avautuu oleskelutilojen isosta ikkunoista. Huolellisesti suunnitellut erillistalot ovat kooltaan 3h+k (83,0m²) ja 4h+k (100,0m²).

Kastelli on rauhallinen ja pidetty asuinalue lähellä Oulun kaupungin keskustaa. Kodin lähettyviltä löytyvät kaikki peruspalvelut helposti. Kastellin monitoimitaloon on matkaa kilometri. Sieltä löytyvät päiväkoti, koulut ja kirjasto. Ulkoilualueet ja kuntoilumahdollisuudet ovat aivan vieressä.  Kotiin on helppo kulkea niin omalla autolla kuin bussilla. Lähin pysäkki on 150 m päässä. Kodista on matkaa Oys:n 1,5km ja Oulun keskustaankin vain 3,5 km.

VIIHTYISIÄ KOTEJA ERILLISTALOISSA
Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on iso pergola, lämpimien kesäpäivien keidas.  Se on mahdollista lasittaa liukulasituksin ja jatkaa sen käyttöä sekä syksystä että keväästä.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Erillistaloissa toisten perheiden äänet eivät häiritse Sinua, sillä yhteisiä ulkoseiniä ei ole naapureiden kanssa.

OMA TONTTI
Oma tontti takaa edulliset asumiskustannukset, kun tonttivuokrat ja vuokrankorotukset eivät nosta asumisen hintaa. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella.

Asunnossa on autolle sekä katos- että pihapaikka. Autokatoksen yhteydessä on tilava varasto ulkovälineille.

Näiden kotien edullisen asumisen perusta on tiiviit rakenteet ja lämmityksenä on kaukolämpö: yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen.

SISUSTAMME KOTISI VALINTOJESI MUKAAN
Kodit sisustetaan yksilöllisen suunnitelman mukaan. Hintaan kuuluvat parkettilattiat ja tyylikkäät kodinkoneet.

Rakentaminen käynnistyy syksyllä 2020. Kodit valmistuvat kesäksi 2021.

KOTI JUURI SINULLE
Onko tämä tontti ja sen sijainti hyvä, mutta haluat muutoksia taloon? Ei hätää! Suunnitellaan koti juuri Sinun tarpeesi huomioiden.

Lisätietoja antavat:
Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Jorma Paaso
p. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Tyylikkäät erillistalot rakennetaan Oulujoen läheisyyteen puistomaiseen ympäristöön. Erillistaloissa toisten perheiden äänet eivät häiritse Sinua, sillä yhteisiä ulkoseiniä ei ole naapureiden kanssa. Oma tontti takaa edulliset asumiskustannukset.  Kotien koot ovat on 3h+s (83,0 m²) ja 4h+s (100m²).

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!