As Oy Oulun Tempo, Vaskikangas, OULU – erillistaloja hirrestä

LOISTAVA SIJAINTI HIUKKAVAARATALON JA ULKOILUREITTIEN LÄHEISYYDESSÄ
As Oy Oulun Tempoon rakennetaan kahdeksan modernia hirsitaloa. Asuntojen koot ovat 3h+k (75,0m²), 4h+k (96,0m²) ja 5h+k (113,0m²).  Asunnoissa toisten perheiden äänet eivät häiritse Sinua, sillä erillistaloissa ei ole yhteisiä ulkoseiniä naapureiden kanssa.

AUTOKATOSPAIKKA SISÄÄNTULON YHTEYDESSÄ KUULUU HINTAAN
Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisviihtyvyyteen. Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa. Kaunis hirsiseinä antaa pehmeyttä sisustukseen. Sisäänkäynnin yhteydessä on autolle katospaikka ja varasto. Asunnoissa on oma suojaisa piha sekä pergola, joka on mahdollista lasittaa.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja ne tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on iso terassi, lämpimien kesäpäivien keidas.

Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maaleissa, laatoissa ja laminaateissa. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

HIRSITALOSSA VOIT HYVIN
Hirsitalossa on hyvä asua. Hirsi sekä tasaa sisäilman kosteuden terveydelle optimaaliselle tasolle.  Nykyaikaisella teknologialla valmistettu hirsirakennus on tiivis ja energiatehokas. Massiivisen hirsiseinän hyvän lämmönvarauskyvyn vuoksi se varaa itseensä keväällä ja syksyllä lämpöä, kesäisin yön viileyttä.

KOTI LÄHELLÄ LUONTOA JA PALVELUJA
Vaskikangas on luonnonläheinen asuinalue lähellä Oulu keskustaa. Ulkoilualueet ja kuntoilumahdollisuudet ovat aivan vieressä.  Kilometrin päässä on Hiukkavaaran monitoimitalo, jossa on alakoulu ja päiväkoti. Pyöräilymatkan päässä ovat Myllyojan keskustan palvelut ja Valkiaisjärven uimarannalle on matkaa 2,5km.  Kotiin on helppo kulkea niin omalla autolla kuin bussilla.  Lähin pysäkki on 300 m päässä.

Asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa ja valmistuvat helmikuussa 2021. Kohteella on RS-rahoitus.

Lisätietoja antavat:

Tero Moilanen
p. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Jorma Paaso
p.040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Rakennamme lisää moderneja hirsikoteja Oulun kaupungin vuokratontille Vaskikankaalle. As Oy Oulun Tempoon tulee kahdeksan erillistaloa, joiden koot ovat 3h+k (75,0m²), 4h+k (96,0m²) ja 5h+k (112,5 m²). Jokaisessa asunnon sisäänkäynnin yhteydessä on katospaikka autolle. Suojaisalla pihalla on pergola, joka on mahdollista lasittaa.

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!