As Oy Oulun Rytmi – erikokoisia koteja rivitaloissa

As Oy Oulun Rytmi rakennetaan halutulle ja kehittyvälle alueelle Oulun Hiukkavaaraan. Se sijaitsee kattavien palvelujen läheisyydessä, kuitenkin luonnon äärellä. Oulun Rytmiin valmistuu koteja niin yksinasuville ja kuin lapsiperheille. Jokaisessa asunnossa on erillinen kodinhoitohuone, oma sauna ja avara oleskelutila. Kodit rakennetaan yksi- ja kaksikerroksisiin rivitaloihin Oulun kaupungin vuokratontille.

PALVELUT JA LUONTO LÄHELLÄ, SUJUVAT KULKUYHTEYDET
Hiukkavaaran on yksi Oulun halutuimmista asuinalueista kattavine palveluineen. Nämä kodit rakentuvat aivan Hiukkavaaran keskuksen läheisyyteen. Kävelymatkan päässä ovat koulu, kirjasto, kaksi päiväkotia ja ruokakauppakin. Vieressä kulkeva valaistu kuntorata mahdollistaa luontoon pääsyn, kesällä pyöräillen tai kävellen sekä talvella hiihtäen. Nopea yhteys Raitotielle ja Oulun kaupungin pääpyöräreitille takaavat sujuvat kulkuyhteydet. Bussipysäkit ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

KOTEJA, JOISSA ON HYVÄ ELÄÄ
Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisen viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Asunnot ovat omakotitalomaisia: jokaisesta asunnossa on vesipisteellinen kodinhoitohuone, tilava eteinen ja runsaasti säilytystilaa.

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken – kivasti kotoillen. Katettu terassi on lämpimien kesäpäivien keidas, joka on mahdollista lasittaa. Terassilta pääset omaan piha-alueeseen.

Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi, johon puupaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

KOTI, SINULLE JA PERHEELLESI
Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja laminaattimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

“Ihanan ja laadukkaan kodin saimme, kiitos Jopera! Olimme tyytyväisiä muutostöiden mahdollisuuteen ja erityisen iloisia muutostöiden hinnoitteluun. Hinnoittelu oli loogista eikä siinä ollut välistä vetämisen makua.” (Asunnon ostajan kommentti 4/2020)

JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA
Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja 30 vuoden kokemuksella. Tuhannet asuvat rakentamissamme kodeissa pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun ympäristössä. Olemme turvallinen, vakavarainen ja kestävästi toimiva perheyritys. Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Rakentamisen suunniteltu aloitusaika on keväällä 2023, joten ehdit vielä hyvin vaikuttaa kotiisi. Kohteella on RS-rahoitus ja sen arvioitu valmistumisajankohta on kesällä 2024.

Lisätietoja antavat:
Tero Moilanen
p. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Jorma Paaso
p.040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

As Oy Oulun Rytmi rakennetaan kaupungin vuokratontille Oulun Hiukkavaaraan. Taloyhtiöön tulee koteja rivitaloihin. Asuntojen koot ovat: 2h+k (59m²), 3h+k (74m²) ja 4h+k (102m²). Kodit rakennetaan lähelle luontoa hyvien kulkuyhteyksien päähän.

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!