As Oy Espoon Seunakallio – tyylikkäitä asuntoja

Tyylikkäitä asuntoja Kurttilaan

As Oy Espoon Seunakallio rakentuu vehreälle ja suositulle Kurttilan pientaloalueelle. Kodit rakennetaan yksi -ja kaksitasoisiin pari- ja rivitaloihin. Kaksitasoisissa kodeissa on korkea oleskelutila tuomassa väljyyttä. Iltapäivän ja illan aurinkoon suuntautuvat lasitusvaralliset terassit ja tyylikkäät parvekkeet luovat mukavuutta kesäiseen oleiluun. Kodit lämpiävät ekologisella ja energiatehokkaalla maalämmöllä. Asunto-osakeyhtiön tontti on vuorattu tonttirahasto Korkialta. Tonttiosuus on mahdollista lunastaa heti tai myöhemmin.

LUONTO JA PALVELUT LÄHELLÄ, SUJUVAT KULKUYHTEYDET
Nämä kodit ovat lähellä luontoa ja ulkoilumaastoja. Tien takana avautuu Musslaxbergenin luonnonsuojelualue, jonka näköalapaikalta ihaillaan auringonlaskua ja sieltä löytyy jopa hiidenkirnuja. Kävelymatkan päässä on Harmaakallion luonnonsuojelualue, jonne ehtii retkeilemään vielä työpäivän jälkeenkin. Kallvikin uimarannat kallioineen ovat parin kilometrin päästä. Kuntoilijalle löytyy lähiliikuntapaikka alle puolen kilometrin päässä.

Alueelta on useita päiväkoteja sekä ruotsin- ja suomenkieliset koulut. Lähikauppaan kotiovelta on n. 1,5 km ja lähimmät bussipysäkit ovat 10 min kävelyn päässä. Kauklahdenväylää pitkin pääsee helposti niin Länsiväylälle kuin Kehä III:lle.

KOTEJA, JOISSA ON ARKI ON HYVÄÄ
Kotien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asumisen viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Jokainen asunto on omakotitalomainen. Sieltä löytyy vesipisteellinen kodinhoitohuone, vaatehuone ja ulkovälinevarasto sisääntulon yhteydessä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi, johon puupaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA
Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja jo 30 vuoden kokemuksella. Tuhannet onnelliset ihmiset asuvat rakentamissamme kodeissa Helsingin, Tampereen ja Oulun seuduilla. Olemme turvallinen, vakavarainen ja kestävästi toimiva perheyritys. Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

KOTI, SINULLE JA PERHEELLESI
Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin ja keittiökalusteisiin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja laminaattimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa. Autokatospaikkoihin on mahdollista asentaa sähköauton latauspiste.

“Ihanan ja laadukkaan kodin saimme, kiitos Jopera! Olimme tyytyväisiä muutostöiden mahdollisuuteen ja erityisen iloisia muutostöiden hinnoitteluun. Hinnoittelu oli loogista eikä siinä ollut välistä vetämisen makua.” (Asunnon ostajan kommentti 4/2020)

Kohde on ennakkomarkkinoinnissa. Rakentamisen suunniteltu aloitusaika on keväällä 2023. Kohteella on RS-rahoitus ja sen arvioitu valmistumisajankohta on kesällä 2024.

Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

Jorma Paaso
p. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

ONKO TÄÄLLÄ KOTI SINULLE JA PERHEELLESI?

As Oy Espoon Seunakallio rakennetaan vehreään Kurttilaan Espooseen. Taloyhtiöön tulee kaksi paritaloa ja rivitalo. Asuntoja rakennetaan yhteensä yhdeksän ja ne ovat kooltaan3k+k (75m²), 3h+k (78m²) ja 4h+k (104m²). Tutustu koteihin!

ASUNTOJEN TIEDOT

Laita jakoon!