Merkkisoitontie 6 B4

4h + k + s
103 m²

Täällä asuit kuin omakotitalossa. Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, johon valoa tuovat suuret ikkunat. Olohuoneen jatkeena on tilava terassi. Sinne voidaan asentaa liukulasitus pidentämään terassin käyttöaikaa syksyllä ja keväällä.

Kodin saunaosasto, kodinhoitohuone ja makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan. Lasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi, jossa kelpaa hengähtää rentoutuen arjen keskellä. Vanhempien makuuhuoneesta on käynti tyylikkäälle parvekkeelle.

Vaatehuone sisääntulon yhteydessä tuo mukavasti lisää käytännöllisyyttä ja säilytystilaa. Eteisestä voidaan rakentaa käynti tilavaan varastoon (9m²) ja saada lisää lämmintä säilytystilaa ulkoilu- ja liikuntavarusteille helposti saataville.

Autopaikat myydään omina osakkeina:
Katospaikka 7 500€
Pihapaikka 3 500€

Autokatospaikkoihin mahdollisuus toteuttaa sähköauton latauspiste.

As Oy Oulun Rytmi rakennetaan kaupungin vuokratontille Oulun Hiukkavaaraan. Taloyhtiöön tulee koteja rivitaloihin. Asuntojen koot ovat: 2h+k (50m²), 2h+k (56m²), 2-3h+k (59m²), 3h+k (74m²), 3h+k (82m²) ja 4h+k (103m²). Kodit rakennetaan lähelle luontoa ja palveluita.

Varauslomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asuntojen tiedot

Sijainti kartalla

Laita jakoon!