Merkkisoitontie 6 A2

3h + k + s
82 m2

Tässä kaksitasoisessa kodissa keittiö ja olohuone muodostavat tilavan yhtenäisen kokonaisuuden. Sinne valoa tuovat isot ikkunat. Olohuoneen jatkeena on tilava terassi, johon voidaan asentaa liukulasitus pidentämään terassin käyttöaikaa syksyllä ja keväällä.

Kodin saunaosasto, tilava kodinhoitohuone ja makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan. Vanhempien makuuhuoneesta on käynti tyylikkäälle parvekkeelle.

Lasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi, jossa kelpaa hengähtää rentoutuen arjen keskellä.  Myös alakerrasta löytyy suihku, jossa on helppo peseytyä lenkin jälkeen.

Ulko-oven vieressä on erillinen lämmitetty varasto (9m2), johon käynnin voi rakentaa myös eteisestä.

Autopaikat myydään omina osakkeina:
Katospaikka 5 500€
Pihapaikka 3 500€
Autokatospaikkoihin mahdollisuus toteuttaa sähköauton latauspiste.

As Oy Oulun Rytmi rakennetaan halutulle ja kehittyvälle alueelle Oulun Hiukkavaaraan. Se sijaitsee kattavien palvelujen läheisyydessä, kuitenkin luonnon äärellä. Oulun Rytmiin valmistuu koteja niin yksinasuville ja kuin lapsiperheille. Jokaisessa asunnossa on erillinen kodinhoitohuone, oma sauna ja avara oleskelutila. Kodit rakennetaan yksi- ja kaksikerroksisiin rivitaloihin Oulun kaupungin vuokratontille. Asuntojen koot ovat: 2h+k (59m²), 3h+k (74m²) ja 4h+k (102m²).

Varauslomake

Asuntojen tiedot

Sijainti kartalla

Laita jakoon!