Merkkisoitontie 6 A3

4h + k
103 m2

Täällä asuit kuin omakotitalossa. Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, johon valoa tuovat suuret ikkunat. Olohuoneen jatkeena on tilava terassi. Sinne voidaan asentaa liukulasitus pidentämään terassin käyttöaikaa syksyllä ja keväällä.

Kodin saunaosasto, kodinhoitohuone ja makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan. Lasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi, jossa kelpaa hengähtää rentoutuen arjen keskellä. Vanhempien makuuhuoneesta on käynti tyylikkäälle parvekkeelle.

Vaatehuone sisääntulon yhteydessä tuo mukavasti lisää käytännöllisyyttä ja säilytystilaa. Eteisestä voidaan rakentaa käynti tilavaan varastoon(9m2) ja saada lisää lämmintä säilytystilaa ulkoilu- ja liikuntavarusteille helposti saataville.

Autopaikat myydään omina osakkeina:
Katospaikka 5 500€
Ulkopaikka 3 500€
Autokatospaikkoihin mahdollisuus toteuttaa sähköauton latauspiste.

Myytävänä asunto Oulu, rivitaloasunnossa on kolme makuuhuonetta.

As Oy Oulun Rytmi rakennetaan halutulle ja kehittyvälle alueelle Oulun Hiukkavaaraan. Se sijaitsee kattavien palvelujen läheisyydessä, kuitenkin luonnon äärellä. Oulun Rytmiin valmistuu koteja niin yksinasuville ja kuin lapsiperheille. Jokaisessa asunnossa on erillinen kodinhoitohuone, oma sauna ja avara oleskelutila. Kodit rakennetaan yksi- ja kaksikerroksisiin rivitaloihin Oulun kaupungin vuokratontille. Asuntojen koot ovat: 2h+k (59m²), 3h+k (74m²) ja 4h+k (102m²).

Varauslomake

Asuntojen tiedot

Sijainti kartalla

Laita jakoon!