Huvilarannantie 20 B7

4h+k+s
102 m²
9m² sisävarasto

Yhdistetty keittiö ja olohuone muodostavat tilavan oleskelutilan (39,0m²), jonka suuret ikkunat tuovat upean järvimaiseman osaksi sisustusta. Järvelle avautuva suuri ja valoisa katettu terassi on kesäpäivien keidas, josta voit seurata järviluontoa. Päämakuuhuoneestakin avautuu suuret ikkunat järvelle.

Tilaa jakava puoliseinä jakaa eteisen ja oleskelutilat selvästi omiksi tiloikseen ja tuo runsaasti lisää kaappitilaa eteiseen. Oleskelutilan katto on korotettu, joka tuo mukavaa tilan tuntua ja tekee tilasta valoisamman

Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Erillinen kodinhoitohuone tuo kodin hoitoon käytännöllisyyttä.

Asunnon hintaa kuuluu kaksi autopaikka, joista toinen katoksessa. Kodissa on lisäksi tila pyörien säilytykseen ja kätevä ulkovarasto.

Myytävänä - erillistalo- ainutlaatuinen sijainti – rantatontti – Oulu - B7 ja B9

Upeita erillistaloja ainutlaatuiselle paikalle Pyykösjärven rantaan. Kodit sijaitsevat omalla rantaa rajautuvalla tontilla. Myytävät asunnot ovat kooltaan 79,5 m² (2h+k+s) ja 101 m² (3h+k+s). Järvelle avautuu oma piha ja suuri katettu terassi

Varauslomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asuntojen tiedot

Sijainti kartalla

Laita jakoon!