As Oy Oulun Linnaranta, Linnanmaa

Myytävänä omakotitalot Oulu : As Oy Oulun Linnaranta rakennetaan Pyykösjärveen rajautuvalle. Tässä esittelyssä ja myytävänä omakotitalot Oulu.

Erillistaloja rantatontille

Tyylikäs erillistaloyhtiö, As Oy Oulun Linnaranta, on ainutlaatuisella paikalla Pyykösjärven rannalla, Linnanmaalla. Taloyhtiön oma tontti takaa edulliset asumiskustannukset, kun tontinvuokravastiketta ei ole. Erillistalot ovat kooltaan 80,5m² (2h+tupak+s, 3h+k) ja 102 m² (3h+tupak+s, 4h+h). Tontti rajautuu Pyykösjärveen.

LOISTAVA SIJAINTI SUJUVILLA KULKUYHTEYKSILLÄ

Linnanmaa on etenkin Oulun Yliopistosta tunnettu kaupunginosa 10 minuutin päässä Oulun pohjoispuolella. Vaikka myytävät asunnot sijaitsevat rauhallisella ja metsäisellä paikalla, kävelymatkan päässä on kattavat palvelut: kauppa, liikuntahalli, vilkas bussipysäkki ja  päiväkotikin. Linnanmaan liikekeskukseen on matkaa vain 1,3 km. Sieltä löytyvät posti, ravintoloita, huoltoasema ja tietenkin runsas ruokakauppa. Aivan tontin vierestä kulkee Oulun pyöräilyn pääreitti, joka antaa erinomaisen mahdollisuuden pyöräilyyn ympäri vuoden.

VIIHTYISÄ KOTI

Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisviihtyvyyteen. Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken – kivasti kotoillen. Oleskelutilojen suuret ikkunat tuovat upean järvimaiseman aina olohuoneeseen asti. Olohuoneen jatkeena on katettu terassi, lämpimien kesäpäivien keidas.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA

Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja lähes 30 vuoden kokemuksella. Tuhannet ihmiset asuvat kodeissamme Helsingin, Tampereen ja Oulun seuduilla. Olemme turvallinen perheyritys. Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tero Moilanen
p. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

 

Myytävänä - erillistalo- ainutlaatuinen sijanti – rantatontti – Oulu - | Jopera
Myytävänä erillistalo ainutlaatuisella sijainnilla rantatonttilla _käynti rantaan
Myytävänä erillistalo ainutlaatuisella sijainnilla rantatonttilla _katettu terassi
Jokaisella talolla on oma rauhallinen piha.
Myytävänä erillistalo ainutlaatuisella sijainnilla rantatonttilla _ilmakuva
Olohuoneesta on näkymä järvelle.
Myytävänä erillistalo ainutlaatuisella sijainnilla rantatonttilla _avara olohuone

Upeita erillistaloja ainutlaatuiselle paikalle Pyykösjärven rantaan. Kodit sijaitsevat omalla rantaa rajautuvalla tontilla. Myytävät asunnot ovat kooltaan 79,5 m² (2h+k+s) ja 101 m² (3h+k+s). Järvelle avautuu oma piha ja suuri katettu terassi

Asuntojen tiedot

Sijainti kartalla

Laita jakoon!