Puusepäntie 3D

D
3h + k + s
84 m2
yläkerran laajennusvaraus 24m²

Suurella saarekkeella jaettu keittiö ja olohuone muodostavat tilavan yhtenäisen kokonaisuuden, johon valoa tuovat suuret ikkunat. Korotettu sisäkatto tuo tilaan mukavaa tilan tuntua.

Erillinen kodinhoitohuone on voittamaton apu arjen pyörittämisessä. Kodinhoitohuoneen ja makuuhuoneen välissä oleva läpi käveltävä vaatehuone tekee pyykkäämisestä ja aamuisesta töihin laittautumisesta vaivattomampaa.

Lasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi, jossa kelpaa hengähtää rentoutuen arjen keskellä.

Asunnossa on yläkertavaraus, joka voidaan toteuttaa asunnon rakentamisen yhteydessä erillisellä urakkasopimuksella. Yläkertaan voidaan rakentaa kaksi makuuhuonetta lisää, vaatehuone ja WC.

Erillinen lämmitetty ulkovarasto (5,7m²) on aivan ulko-oven vieressä. Autolle on katospaikka aivan etuoven vieressä ja toiselle autolle on tontilla varattuna autopaikka lämmitystolpalla. Autokatokseen voidaan toteuttaa sähköauton latauspaikka, kysy tästä lisää!

Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja olekeltutila. Yläkertaan on laajennusmahdollisuus.

Ideaparkin läheisyyteen Lempäälän Moision alueelle rakentuu peltomaisemaan tyylikäs erillistaloyhtiö omalle tontille. Valmistuvat kodit ovat kooltaan 3h+k ja huoneistoalaltaan 86 m². Jokaisessa erillistalossa on yläkertavaraus, jonka rakentamalla kotia voi kasvattaa kokoon 5h+k ja 108 m².

Varauslomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asuntojen tiedot

Laita jakoon!