As Oy Lempäälän Puuseppä, Moisio

Myytävät omakotitalo Lempäälä,  Rakennamme kuusi laajennusvarallista omakotitaloa palvelujen läheisyyteen Lempäälään. Tutustu myytävät omakotitalot Lempäälä!

KOTI VEHREÄN PUISTON LAIDALLA, TULEVAN ASUNTOMESSUALUEEN LIEPEILLÄ

Kodit rakentuvat lähelle palveluita. Koulu ja päiväkoti ovat parin kilometrin pyöräilymatkan päässä. Leikkipuistokin löytyy aivan nurkan takaa. Ideaparkin kattaville palveluille on matkaa vain noin kilometri. Tampereen keskustaan kotipihasta ajaa 20 km matkan noin 20 minuutissa ja 700 metrin päässä olevalta bussipysäkiltä on myös sujuvat yhteydet Tampereelle. Takapihalta aukeaa Evakkopuisto, josta Lempäälän kaupunki on rakentamassa virkistyspuistoa lähiseudun asukkaille. Puistoon toteutetaan lähiliikuntapaikka, pelikenttä ja istutuksia asukkaiden iloksi. Puistossa olevat lammet tuovat vehreyttä ja kosteikkokasvillisuutta sekä monimuotoisuutta maisemaan.

ASUMISEN MUKAVUUS SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHTA

Tehokkaasti käytettyjen neliöiden ansiosta koti on avara ja niissä on hyvä varustelutaso. Erillinen kodinhoitohuone on verraton apu arjessa, keittiön suurella saarekkeella ei lopu tila kesken ruokaa laittaessa ja kodinhoitohuoneesta makuuhuoneeseen läpikuljettava vaatehuone tuo mahtavasti säilytystilaa sinne, missä sitä tarvitaan. Yhdistetyn olohuone-keittiön korotettu sisäkatto tuo mukavaa tilan tuntua. Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Jokaiselle asunnolle on oma 5,7m² lämmin varasto aivan sisäänkäynnin vieressä. Autolle on oven vieressä katospaikka, sekä toiselle on tontille varattu ulkopaikka. Autokatokseen voidaan asentaa sähköauton latauspiste. Asunnoissa  on yläkertavaraus, joka voidaan toteuttaa rakentamisen yhteydessä erillisellä urakkasopimuksella.

SISUSTA KODISTASI SINUN NÄKÖISESI

 Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja laminaattimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

JOPERA ON TURVALLINEN KOTIEN RAKENTAJA

Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja jo 30 vuoden kokemuksella. Tuhannet ihmiset asuvat kodeissamme Helsingin, Tampereen ja Oulun seuduilla.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Kysy lisätietoja!
Antti Mattila
p.050 545 1339
antti.mattila@jopera.fi

Myytävät asunnot Lempäälä, omakotitalojen takapihalla on katettu terassi.
Isä ja lapset pelaavat jalkopalloa takapihalla.
myytävät omakotitalot Lempäälä, Omakotitalot ovat puuverhottuja ja ne on maalattu maanläheisillä sävyillä.
Takapiha rajoittuu puistoon.
Myytävät omakotitalot Lempäälä, Olohuone ja keittiö muodostavat avaran yhtenäisen tilan.
Keittiössä on tilava saareke.

Ideaparkin läheisyyteen Lempäälän Moision alueelle rakentuu peltomaisemaan tyylikäs erillistaloyhtiö omalle tontille. Valmistuvat kodit ovat kooltaan 3h+k ja huoneistoalaltaan 86 m². Jokaisessa erillistalossa on yläkertavaraus, jonka rakentamalla kotia voi kasvattaa kokoon 5h+k ja 108 m².

Asuntojen tiedot

Laita jakoon!