29.10.2023: Taloesittely Tuusula

Taloesittely Tuusula: Tämä tyylikäs erillistalo on rakennettu Hyyrylän palveluiden läheisyyteen omalle tontille.

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Oleskelutilojen isot ikkunat tuovat valoisuutta ja viihtyvyyttä kotiin. Olohuoneesta on käynti isolle terassille

Aika
Sunnuntaina 29.10.
klo 13.00. – 15.00

Osoite
Björkbackankuja
Hyyrylä Tuusula

Opastus
Pähkinämäentieltä

Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan  uunituoreeseen kotiin ja juttelemaan omakotitalon rakentamisesta!

Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

 

5h +k
Huoneistoala: 134 m²
Kerrosala:       160m²

Taloesittely Tuusula - pohjapiirustus

ASUNTO ON MYYNNISSÄ

Tämä tyylikäs erillistalo on myynnissä. Yksitasoisessa kodissa asuminen on helppoa niin pienten lasten kanssa kuin senioreillekin. Pääset ajamaan autolla ulko-oven viereen, kun kodin yhteydessä on katos autolle.

Tutustu

 

TARJOUSKAMPANJA

Nyt tarjouksessa vuoden 2023 loppuun viisi uutta talomalliamme, jotka on mahdollista rakentaa joko perinteisenä puutalona tai hirsitalona. Tyylikkäät talomallit on mahdollista sijoittaa erikokoisille tonteille. Tutustu tarjouksessa oleviin malleihimme!

Tartu tarjoukseen!

MUUTTOVALMIIT OMAKOTITALOT – JOPERA

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA Diamond – korkein luottoluokitus yli 10 vuotta.

SINUA VARTEN

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin!

 

 

 

Laita jakoon!