MUUTTOVALMIS OMAKOTITALO

Omakotitalon rakentaminen hinta – hinnasto

Omakotitalon suunnitteluvaiheessa usein mietitään, rakennetaanko kodin ulkoseinät puurakenteisena vai massiivisena hirsiseinänä. Pohditaan, mitä maksaa muuttovalmis puutalo ja paljonko, maksaa muuttovalmis hirsitalo?  Tarjouskampanjassamme Sinun on helppo verrata hintaeroa.

Lopulliseen muuttovalmiin toimituksen hintaan vaikuttaa valittu varustelutaso, sisustusvalinnat, rakennuspaikkakunta ja lämmönlähde. Meitä saat muuttovalmiin puutalon tai hirsitalon vaivattomasti yhdellä sopimuksella.

Laskemme taatusti kilpailukykyisen tarjouksen myös muista malleistamme ja  omista suunnitelmistasi. Pyydä tarjous!
Talomyyjät

Huom! Muuttovalmiin omakotitalon ostajana sinun on mahdollista hyödyntää Talvi 2023 -kampanjaa maaliskuun 2023 loppuun saakka. Toimi siis nopeasti!
Talvi 2023 -kampanja

Tarjoushinnasto on voimassa 31.5.2023 saakka 50km etäisyydelle Joperan myyntitoimistosta. Hinnat eivät sisällä lämmönlähdettä. Hintaan lisätään rahti: Uusimaa ja Tampere 4000€ ja Oulu 2500€.  Toimitus viimeistään 31.12.2023. Tarjous koskee vain uusia tilauksia.

Toimitussisältömme on laaja

Omakotitalon suunnittelun alkuvaiheessa on tärkeää miettiä budjettia. Päättää, mihin panostetaan ja missä pihistetään. Haluatko kädenjälkesi näkyvän? Paljonko jaksat ja ehdit tehdä itse?

Joperan rakentama muuttovalmis koti on täysin valmis, kun muuttoauto kaartaa pihaan. Sinulle jää tontin hankinnan ja maatöiden lisäksi vain vähän tehtävää. Tutustu toimitussisältöömme!

Puutalo
Hirsitalo