Erillistalot, Björkbackankuja 2, Hyrylä

Myytävät asunnot Tuusula; Rakennamme kaksi erillistaloa omalle puistoon rajoittuvalle tontille. Kun varaat asuntosi ajoissa, voit suunnitella kodin sisustuksen ja keittiön. Esittelyssä myytävät asunnot Tuusula

Erillistalot omalle tontille

Tuusulaan Hyrylän on valmistunut tyylikäs erillistalo palveluiden läheisyyteen.  Naapurin asumisäänet eivät häiritse Sinua, sillä yhteisiä ulkoseiniä ei ole naapureiden kanssa. Koti on kooltaan 5h+k (129m² + varasto 9m²).

Palvelut lähellä

Tässä kodissa asut palveluiden läheisyydessä, sillä Hyrylän kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Ruokakauppaan on matkaa puoli kilometriä. Lähellä on hyvät liikuntamahdollisuudet ja esimerkiksi uimahalli on vain kahden kilometrin päässä. Tuusulan urheilukeskus skeittiparkkeineen, frisbeegolfratoineen, uimarantoineen, rullahiihtoratoineen yms. on yhden kilomerin päässä. Kulkuyhteydet kohteeseen ovat mainiot, esimerkiksi Helsinkiin vievälle Tuusulanväylälle menee ajaa vain kolme minuuttia.

ASUMISMUKAVUUTTA ERILLISTALOISSA

Yksitasoisessa kodissa asuminen on helppoa niin pienten lasten kanssa kuin senioreillekin. Pääset ajamaan autolla ulko-oven viereen, kun kodin yhteydessä on katos autolle. Autokatoksesta on kulku tilavaan 9m² varastoon, jonka läpi on kulku asunnon sisätiloihin. Huolellisesti suunnitellut koti on kooltaan 5h+k (129,0 m²).

OMA TONTTI

Oma tontti näkyy edullisina asumiskustannuksina. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella.

VIIHTYISÄ KOTI

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Oleskelutilojen isot ikkunat tuovat valoisuutta ja viihtyvyyttä kotiin. Olohuoneesta on käynti isolle terassille, lämpimien kesäpäivien keitaalle. Erillinen vesipisteellinen kodinhoitohuone on voittamaton kaveri arjen pyörittämisessä. Kodinhoitohuoneesta on suora läpikulku vaatehuoneen kautta päämakuuhuoneeseen. Sisäänkäynnin yhteydessä oleva arkieteinen tuo mahtavasti lisää tilaa ulkovaatteille ja harrastusvälineille.

Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita ja säilytystilaa on runsaasti.

Pääset muuttamaan kotiin heti.

Ota yhteyttä!
Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

Takapihalle on katettu terassi.
Autokatos on sisään käynnin yhteydessä.
Sisäänkäyntikatos
Musta saarekkeellinen keittiö.
Ruokapöydälle on tilaa ikkunan edessä.
Kodinhoitohuoneessa on tilaa pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

Puistoon rajoittuvalle tontille valmistui  erillistalo Tuusulaan.  Hyrylän kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Erillitalojen takapihat rajoittuvat puistoon.

Asuntojen tiedot

Asunto

Muoto

Koko

Myyntihinta

Velaton

Tilanne

Sijainti kartalla

Laita jakoon!