23.05.2023: Taloesittely Oulu

Taloesittely Oulussa: Pyykösjärven rannalle Ouluun on valmistumassa tyylikkäitä erillistaloja. Tilavat katetut terassit ja olohuoneen isot ikkunat avautuvat järvelle.

Nämä upealla paikalle rakennetut omakotitalot ovat suunniteltu ja sisustettu huolellisesti. Rimakatot ja -seinät luovat pehmeyttä sisustukseen.

Aika
Tiistaina 23.5.2023
klo 17.00 – 19.00

Osoite
Huvilarannantie 20
Linnanmaa, OULU

Opastus
Alakyläntieltä
Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan ja juttelemaan omakotitalon rakentamisesta!

Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Antti Paaso
puh. 040 776 2172
antti.paaso@jopera.fi

MYYNNISSÄ OLEVAT ASUNNOT

As Oy Oulun Linnaranta on rakennettu omalle tontille, jonka hinta sisältyy myyntihintaan. Taloyhtiön oma tontti takaa edulliset asumiskustannukset, kun tontinvuokravastiketta ei ole.

Muutama upea koti odottaa vielä uusia asukkaita. Olisiko Sinun uusi kotisi täällä?
Tutustu asuntoihin!

TARJOUSKAMPANJA

Kevään tarjouskampanjassamme on viisi uutta malliamme hirsi- tai puutalona. Erikokoisia omakotitaloja on sinkuille, parikunnille ja perheille. Tyylikkäät talomallit on mahdollista sijoittaa erikokoisille tonteille.

Pidä kiirettä! Tarjoukset ovat voimassa 31.5.2023 saakka.
Tartu tarjoukseen!

 

MUUTTOVALMIIT OMAKOTITALOT – JOPERA

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

SINUA VARTEN

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin!

Laita jakoon!