14.09.2023: Taloesittely Oulu

Taloesittely Oulu: Korvenkylään lähelle luontoa on valmistunut uusi taloyhtiö, jossa on esittelyssä kaksi erikoikoista asuntoa: kaksitasoinen 5h + k (132m²) ja yksitasoinen 4h +k (95m²).

Kodeissa on avara yhtenäinen oleskelutila ja saarekkeellinen keittiö. Oleskelutilaan luonnonvaloa tuovat isot ikkunat. Oleskelupihalle avautuva pergola on mahdollista lasittaa.

Aika
Torstai 14.9.
klo 17.00 – 19.00

Osoite
Morttelitie 2
Korvenkylä, OULU

Opastus
Kievarinreitiltä
Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan ja juttelemaan omakotitalon rakentamisesta!

Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Antti Paaso
puh. 040 776 2172
antti.paaso@jopera.fi

ASUNNOT OVAT MYYNNISSÄ

As Oy Oulun Aittapiha sijaitsee luonnonläheisessä Oulun Korvenkylässä. Puuperänpuistoon rajautuva tontti on vuokrattu Oulun kaupungilta. Nämä kaksi upea koti odottaa vielä uusia asukkaita. Olisiko Sinun uusi kotisi täällä?

Tutustu asuntoihin!

TARJOUSKAMPANJA

Nyt tarjouksessa vuoden 2023 loppuun viisi uutta talomalliamme, jotka on mahdollista rakentaa joko perinteisenä puutalona tai hirsitalona. Tyylikkäät talomallit on mahdollista sijoittaa erikokoisille tonteille. Tutustu tarjouksessa oleviin malleihimme!

Tartu tarjoukseen!

 

MUUTTOVALMIIT OMAKOTITALOT – JOPERA

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA Diamond – korkein luottoluokitus yli 10 vuotta.

SINUA VARTEN

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin!

 

Laita jakoon!