As Oy Oulun Aittapiha, Korvenkylä

Myytävänä erillistalot Oulu : Rakennamme As Oy Oulun Aittapihan puistoon rajoittuvalle tontille Korvenkylään. Siellä on luonto lähellä ja matka kaupungin keskustaan taittuu nopeasti. Nyt on myytävänä erillistalot Oulu.

VIIMEISTÄ VIEDÄÄN!

Uunituore As Oy Oulun Aittapiha sijaitsee luonnonläheisessä Oulun Korvenkylässä. Puuperänpuistoon rajautuva tontti on vuokrattu Oulun kaupungilta. Taloyhtiössä on 21 erillistaloa, joiden koot ovat 3k+k (75m²), 3h+k (85m², yläkertavaraus), 4h+k (95m²) ja 5h+k (132m²). Kotiisi ei kantaudu muiden asumisäänet, sillä erillistaloissa ei ole yhteisiä ulkoseiniä naapuritalojen kanssa.

LÄHELLÄ LUONTOA – LÄHELLÄ PALVELUJA

Oulun Korvenkylässä pääset helposti luontoon. Mäntymetsä ja sen polut alkavat kotiovelta. Kuntorata- ja latuverkostoa pitkin pääset Jääliin, Auranmajalle tai vaikka Sankivaaraan.

Kilometrin päässä ovat lähipalvelut: päiväkoti, alakoulu ja kauppa. Kuusamontie vei sinut nopeasti kaupunkiin. Oulun keskustaan on vain 10 minuutin ajomatka.

IHANA TULLA VIIHTYISÄÄN KOTIIN!

Kodeissa on avara yhtenäinen oleskelutila ja saarekkeellinen keittiö. Oleskelutilaan luonnonvaloa tuovat isot ikkunat. Oleskelupihalle avautuva pergola on mahdollista lasittaa.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Kodeissa ovat hyvät säilytystilat. Kaappi- ja vaatehuonetilaa on riittävästi. Eteisen yhteydessä on vaatehuone. Sinne on helppo sijoittaa ulkoilu- ja urheiluvaatteet. Varasto on sisäänkäynnin yhteydessä.

Jokaisen kodin myyntihintaan sisältyy kaksi autopaikkaa. Toinen on katospaikka sisäänkäynnin yhteydessä ja toinen pihapaikka.

Tero Moilanen  
p. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

 

Myytävänä erillistalot Oulu - omakotitalojen rivi näkyy Kievarintielle.
Myytävänä erillistalot Oulu - taloyhtiössä on 21 erillistaloa.
Myytävänä erillistalot Oulu - Jokaisessa asunnossa on oma takapiha.
Myytävänä erillistalot Oulu - leikkipiha on sijoitettu pihakadun varteen.
Oleskelupihan pergola on mahdollista lasittaa
Isot ikkunat tuovat päivänvaloa oleskelutilaan.

As Oy Oulun Aittapiha valmistui Oulun Korvenkylään elokuussa 2023.  Taloyhtiön vuokratontti rajautuu Puuperänpuistoon. Taloyhtiöön tulee 21 erillistaloa, joiden koot ovat 3k+k ( 75m²), 3h+k (85m², yläkertavaraus), 4h+k (95m²) ja 5h+k (132m²).

Asuntojen tiedot

Sijainti kartalla

Laita jakoon!