As Oy Oulun Aittapiha, Korvenkylä, OULU – erillistalot

Helppoa asumista omakotitalossa

ONKO TÄÄLLÄ KOTI SINULLE JA PERHEELLESI?
As Oy Oulun Aittapiha rakennetaan luonnonläheiseen Oulun Korvenkylään. Puuperänpuistoon rajautuva tontti on vuokrattu Oulun kaupungilta. Taloyhtiöön tulee 21 erillistaloa, joiden koot ovat 3k+k ( 75m²), 3h+k (85m², yläkertavaraus), 4h+k (95m²) ja 5h+k (132m²).

Kotiisi ei kantaudu naapureiden asumisäänet, sillä erillistaloissa ei ole yhteisiä ulkoseiniä naapuritalojen kanssa.

LÄHELLÄ LUONTOA – LÄHELLÄ PALVELUITA
Oulun Korvenkylässä pääset helposti luontoon. Mäntymetsä ja sen polut alkavat kotiovelta. Kuntorata- ja latuverkostoa pitkin pääset Jääliin, Auranmajalle tai vaikka Sankivaaraan.

Kilometrin päässä ovat lähipalvelut: päiväkoti, alakoulu ja kauppa. Kuusamontie vei sinut nopeasti kaupunkiin. Oulun keskustaan on vain 10 minuutin ajomatka.

IHANA TULLA VIIHTYISÄÄN KOTIIN!
Kodeissa on avara yhtenäinen oleskelutila ja saarekkeellinen keittiö. Oleskelutilaan luonnonvaloa tuovat isot ikkunat. Oleskelupihalle avautuva pergola on mahdollista lasittaa.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Kodeissa ovat hyvät säilytystilat. Kaappi- ja vaatehuonetilaa on riittävästi. Eteisen yhteydessä on  vaatehuone. Sinne on helppo sijoittaa ulkoilu- ja urheiluvaatteet. Varasto on sisäänkäynnin yhteydessä.

Jokaisella kodilla on käytettävissä kaksi autopaikkaa. Toinen on katospaikka sisäänkäynnin yhteydessä ja toinen pihapaikka.

LISÄÄ TILAA YLÄKERTAAN
Osassa asunnoista on yläkertavaraus, johon mahdollista rakentaa myöhemmin lisätilaa.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maaleissa, laatoissa ja laminaateissa. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

Rakentaminen on jo käynnissä ja kodit ovat muuttovalmiit elokuussa 2023. Kohteella on RS-rahoitus.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Tero Moilanen  
p. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Jorma Paaso    
p.040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Punaisten omakotitalojen rivi näkyy Kievarintielle.
Taloyhtiössä on 21 erillistaloa.
Erillistalot on sijoitettu pihakadun varteen.
Oleskelupihan pergola on mahdollista lasittaa
Isot ikkunat tuovat päivänvaloa oleskelutilaan.

As Oy Oulun Aittapiha valmistuu Oulun Korvenkylään kesäksi 2023.  Taloyhtiön vuokratontti rajautuu Puuperänpuistoon. Taloyhtiöön tulee 21 erillistaloa, joiden koot ovat 3k+k ( 75m²), 3h+k (85m², yläkertavaraus), 4h+k (95m²) ja 5h+k (132m²).

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!