Uusi taloyhtiö Oulun Hiukkavaaraan

Nyt on myytävänä asunto Hiukkavaara – lähellä palveluja ja luontoa.

Rakennamme lähelle Hiukkavaaran keskustaa taloyhtiön, jossa on koteja rivi- ja paritaloissa. As Oy Oulun Rytmi on turvallinen RS-kohde ilman yhtiölainaa.  Ostajien turvaksi on asetettu asuntokauppalain vaatima turvajärjestelmä, mutta taloyhtiön asunnon omistajat eivät ole vastuussa taloyhtiölainasta.

Asunnon ostajat ottavat henkilökohtaisen luoton. Rakentamisen aikana maksetaan 40% asunnon hinnasta useassa maksuerässä ja loput, kun asunto on muuttovalmis. Ostamalla asunnon jo rakentamisen aikana päästään tekemään kaluste- ja sisustusvalintoja.

Ihana tulla omaan kotiin

Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisen viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Asunnot ovat omakotitalomaisia: jokaisesta asunnossa on kodinhoitotila, tilava eteinen ja runsaasti säilytystilaa.

As Oy Oulun Rytmi rakennetaan kaupungin vuokratontille Oulun Hiukkavaaraan. Taloyhtiöön tulee koteja rivitaloihin. Asuntojen koot ovat: 2h+k (50m²), 2h+k (56m²), 2-3h+k (59m²), 3h+k (74m²), 3h+k (82m²) ja 4h+k (103m²). Kodit rakennetaan lähelle luontoa hyvien kulkuyhteyksien päähän.

Myytävänä asunto Hiukkavaara
Tutustu taloyhtiöön

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA diamond.

Tutustu meihin!

Sinua varten

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

OTA YHTEYTTÄ

Talomyyjät auttavat sinut rakentamisen alkuun. Ammattitaitoisilta myyjiltämme voit aina kysyä, jos jokin askarruttaa. Olemme tehneet omakotitalon rakentamisen helpoksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

TALOMYYNTI

Laita jakoon!