Synttäritarjouksessa viisi talomallia

Talotarjous hirsitalo – puutalo

Talotarjous hirsitalo – puutalo :
Nyt tarjouksessa vuoden 2023 loppuun viisi uutta talomalliamme, jotka on mahdollista rakentaa joko perinteisenä puutalona tai hirsitalona.

Nämä tyylikkäät talomallit on mahdollista sijoittaa erikokoisille tonteille. Tutustu tarjouksessa oleviin malleihimme!
LISÄTIETOJA

RAKENNAMME PUUSTA

Kotien päärakennusaineena käytämme kotimaista puuta. Puussa tiivistyy kotimaisen työn ja materiaalien vankkumaton laatu.  Haluamme, että kodit kestävät aikaa sukupolvelta toiselle.

Puutalo on ekologinen valinta, jonka hiilijalanjälki on pieni.  Hirsitalon hirsirakenteet toimivat hiilinieluna: seinään sitoutuu kymmenkertaisesti se hiilimäärä, joka valmistuksen yhteydessä vapautuu.

OTA YHTEYTTÄ

Talomyyjät auttavat sinut rakentamisen alkuun. Ammattitaitoisilta myyjiltämme voit aina kysyä, jos jokin askarruttaa. Olemme tehneet omakotitalon rakentamisen helpoksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

TALOMYYNTI

JOPERA

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin!

Laita jakoon!