Olki

153 m2 5h + k

 

Tässä upeassa kaksitasoisessa omakotitalossa on alakerrassa avarat oleskelutilat. Keittiö ja ruokatila on sijoitettu hieman erilleen muusta oleskelusta. Makuuhuoneet ovat yläkerrassa. Arjen sujuvuutta lisää sisäänkäynnin yhteydessä oleva tilava arkieteinen.

Kaksikerroksinen omakotitalo parvekkeella. Tämä koti sopii pienemmälekkin tontille. Harjakatto, sisäänvedetty katettu terassi ja parveke.
Kaksikerroksinen omakotitalo parvekkeella. Tämä koti sopii pienemmälekkin tontille. Harjakatto, sisäänvedetty katettu terassi ja parveke.
Kaksikerroksinen omakotitalo. Alakerrassa avara oleskelutila. Keittiö ja ruokailutila hieman erillään muusta oleskelusta. Sisäänkäynnin yhteydessä arkieteinen. Pesutilat alakerrassa. Talomallin huoneistoala on 153 neliötä. Pohjapiirustus.
Kaksikerroksinen omakotitalo. Yläkerrassa neljä makuuhuonetta, joissa kahdella vaatehuone. Yläkerrassa kylpyhuone jossa mahdollisuus suihkulle. Aulasta käynti parvekkeelle. Talomallin huoneistoala on 153 neliötä. Pohjapiirustus.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Toimitussisältö – Muuttovalmis omakotitalo?

Haluatko, että rakennamme talopaketin sisustusvalmis, muuttovalmis – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimistussisältö

Hirsitalo vai puutalo?

Rakennamme myös hirsitalot, tutustu myös moderniin hirsitalomallistoomme!

Hirsitalo

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon.

Jos haluat lisätietoja löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjien yhteystiedot

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.