Hirsitalon rakentaminen

Rakennamme myös hirsitaloja muuttovalmiiksi. Yksilöllisten omakotitalojen  rakentaminen on meille tuttua puuhaa. Olemme rakentaneet niitä jo 30 vuotta. Työsuhteessa olevat talonrakentajat tuntevat talon tavat ja tietävät, että Joperalle laadukas rakentaminen on kunnia asia.

”Hyvä työn laatu tarkoittaa minulle sitä, että tehdään kerralla kunnolla, myös ne paikat, jotka eivät jää näkyviin. Silloin ei tarvitse parsia mitään jälkeenpäin. Kaikki on linjassa, mikään ei repsota vinossa, liitoskohdat on tehty tiiviisti ja mitat täsmäävät. Piirustusten mukaan mennään. Ei tule mitään, jos rakentaja muuttelee mittoja oman pään mukaan.”
– Eero Päkkilä, talonrakentaja-

Hirsipaketista muuttovalmis koti

Hirsitalon rakentaminen perustuksista luovutukseen kestää 8 kuukautta. Rakenteiden kuivuminen vie oman aikansa. Huomioimme sen rakentamisessa ja siksi mittaamme betonilattiasta kosteuden ennen pinnoitustöiden aloittamista. Suojaamme rakennusmateriaalit työmaalla säiltä. Työn valmistuttua teetämme ulkopuolisella asiantuntijalla ilmatiiviysmittauksen.

Käytämme laadukkaita, kestäviä materiaaleja ja luotettavia yhteistyökumppaneita. Vastaamme turvallisuudesta toimituksemme ajan.

Laadukkaita hirsitaloja yhdessä

Hirsitalot rakennamme yhdessä taitavien kumppaniemme kanssa. Yhteistyökumppanit ovat pitkissä sopimussuhteissa valikoitunutta ja sitoutunutta joukkoa, jolta toimitukset sujuvat sovitusti ja ajallaan.

Ikkunat: PIHLA Ulko-ovet: KASKI Peltikate: RUUKKI Kivivilla: PAROC Puhallusvilla: EKOVILLA Kipsilevyt: KNAUF Keittiö ja muut kalusteet: PUUSTELLI Lauteet: LUMISAUNAT