29.08.2024: Taloesittely Klaukkala

Taloesittely puutalo Klaukkala : Tämän kodin olemme muokanneet Vuono-mallistamme tontin ja perheen toiveiden mukaan. Iltapäivän aurinkoon avautuvan terassin katto suojaa oleskelutiloja päivän porotukselta.

Yleismaalin sävyksi perhe on valinnut Tikkurilan Valkoisen, joka sopii kauniisti yhteen valmiiden, tehdasvalmisteisten valkoisten ikkunanpuitteiden, ovien ja listojen kanssa. Tehostesävynä on Tikkurilan Serpeentiini säyv. Laatoissa on pehmeä harmaan sävy. Kiintokalusteet ovat asiakkaan hankkimat ja asentamat.

Tutustu Vuono -malliin

Taloesittely puutalo Klaukkala – talo on nyt valmis ottamaan vieraat vastaan.

Aika
Torstai 29.8.2024
klo 17.00 – 19.00

Osoite
Suokukankuja
Vanha-Klaukkala, Nurmijärvi

Opastus
Lepsämäntieltä

Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan uunituoreeseen kotiin ja juttelemaan omakotitalon rakentamisesta!

Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

 

 

5h +k
Huoneistoala: 134m²
Kerrosala:        159m²

Esittelytalon pohjakuva: 5h+k

MUUTTOVALMIS HIRSITALO JA  PUUTALO – JOPERA

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Olemme toimineet jo yli 30 -vuotta. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA Diamond – korkein luottoluokitus yli 10 vuotta.

SINUA VARTEN

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin

Laita jakoon!