Vuono

133 m2 5h + k

 

Hulppeassa kodissa vietetään kesäiltaa ystävien kanssa takapihan katetulla terassilla, jonne on käynti olohuoneesta. Tässä omakotitalossa on sisäänkäynnin yhteydessä tilava, ikkunallinen arkieteinen. Olohuone ja keittiö ovat omina tiloinaan. Liesi ja allas piiloutuvat seinän taakse.

Upea lato-tyylinen yksitasoinen omakotitalo. Katettu terassi sulautuu talon päämassaan. Oleskelupiha aukeaa talon takapuolelle.
Upea lato-tyylinen yksitasoinen omakotitalo. Katettu terassi sulautuu talon päämassaan. Oleskelupiha aukeaa talon takapuolelle.
Yksitasoinen omakotitalo. Neljä makuuhuonetta. Keittiö ja ruokailutila hieman erillään muusta oleskelusta. Sisäänkäynnin yhteydessä arkieteinen.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Talomallisto antaa ideoita

Puuttuuko talomallistosta malli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Talomallisto antaa ideoita kodin suunnitteluun ja jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

 

Toimitussisältö – talopaketti

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimistussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.