Erillistaloja Oulun Korvenkylään

Myytävänä  asunnot Korvenkylässä, Oulu . Rakennamme erillistalot luonnonläheiseen ympäristöön. Korvenkylä on viihtyisä uusi asuinalue, josta vain 1o minuutin ajomatka Oulun keskustaan. Myytävät asunnot sijaitsevat lähellä luontoa. Pääset kodin pihasta suoraan ulkoilureitille, joka vie Sinut Sankivaaraan, Jääliin tai Auranmajalle kesällä lenkkeillen ja pyörällä, talvella hiihtäen.

Sijainti kartalla

Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maaleissa, laatoissa ja laminaateissa. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista.

TUTUSTU KOHTEESEEN

 Jopera – Myytävänä asunnot Oulu

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!