As Oy Tampereen Havukankaari, Hervantajärvi

Myytävänä asunnot Tampere : As Oy Tampereen Havukankaari on valmistunut kehittyvälle asuinalueelle Hervantajärvelle. Siellä on luonto lähellä ja matka kaupungin keskustaan taittuu nopeasti. Nyt on myytävänä asunnot Tampere, Hervantajärvi

MYYTÄVÄNÄ ASUNTOJA  HERVANTAJÄRVELLÄ

As Oy Tamperen Havukankaari on valmistunut Hervantajärven upeasti kehittyvälle asuinalueelle keskeiselle paikalle.  Taloyhtiössä on koteja rivi- ja luhtitaloissa. Jäljellä on juuri sopivan kokoisia asuntoja ensiasunnon ostajalle: 2h-3h +k (50 – 66m²).

Jokaisessa asunnossa tilava parveke tai terassi ja oma sauna. Taloyhtiön tontti on Tampereen kaupungin vuokratontti.

LUONNONLÄHEINEN SIJAINTI LOISTAVILLA KULKUYHTEYKSILLÄ

Taloyhtiö rakentuu Hervantajärven asuinalueelle aivan retkeily- ja luonnonsuojelualueen kupeeseen. Lähimmät luontopolut Makkarajärvelle kulkevat n. 100 m päässä taloyhtiöstä ja hiihtoladullekin on 800 m. Aivan metsän keskellä eivät kodit kuitenkaan ole, sillä matkaa Tampereen keskustaan on 10 km. Ratikkapysäkki on 5 min kävelymatkan päässä ja autollakin ajaa Tampereen keskustaan 20 minuutissa. Hervannan laajat palvelut ovat lähellä ja Hervannan yliopistokampukselle matkaa on 2 km. Arvostatpa sitten helppoa liikkumista, lähiluontoa tai molempia, As Oy Tampereen Havukankaari on sinua varten!

PÄÄSET MUUTTAMAAN HETI UUTEEN KOTIIN

Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisviihtyvyyteen. Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken – kivasti kotoille.  Olohuoneen jatkeena on katettu terassi tai parveke, lämpimien kesäpäivien keidas. Sekä terassi että parveke on mahdollista lasittaa liukulasituksin.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Kohteella on RS-rahoitus ja muuttamaan pääset heti.

JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA

Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja lähes 30 vuoden kokemuksella. Tuhannet ihmiset asuvat kodeissamme Helsingin, Tampereen ja Oulun seuduilla. Olemme turvallinen perheyritys. Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA diamond.

Kysy lisätietoja!

Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Myytävänä asunnot Tampere, As Oy Tampereen Havukankaaressa on yksti luhtitalo ja kolme rivitaloa.
Luhtitalossa on asuntoja ylä- ja alakerrassa.
Luhtitalossa on neljä asuntoa.
Myytävänä asunnot Tampere, keittiössä on saareke
Myytävänä asunnot Tampere, makuuhuoneessa on parisänky
Keittiön saarekkeessa on liesi.
Keittiön saarekkeen yli näkyy olohuone.
Kylpyhuoneen ja saunan välissä on lasiseinä.

As Oy Tampereen Havukankaarella on  kaupungin vuokratontti.  Taloyhtiöön tulee koteja rivi- ja luhtitaloihin. Viimeiset vapaat asunnot ovat kooltaan 2h+k (50 – 52 m²).  Kodit rakennetaan lähelle luontoa hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Asuntojen tiedot

Sijainti kartalla

Laita jakoon!