Seunapolku 8 B3

B3
4h + k + s
104 m2

Saarekkeella jaettu keittiö ja ruokailutila sekä olohuone muodostavat tilavan yhtenäisen kokonaisuuden, johon päivän valoa tuovat suuret ikkunat. Olohuoneen kohdalla välipohja on ylös asti auki, mikä tuo huoneeseen mukavaa avaruutta.

Tämä kodin varustelutaso on sama kuin omakotitalossa ja asumismukavuudesta ei ole tingitty. Vaatehuoneet niin sisääntulon yhteydessä kuin yläkerrassakin tuovat mukavasti lisää säilytystilaa. Vanhempien huoneesta on käynti parvekkeelle.

Kodinhoitohuone ja saunaosasto on sijoitettu käytännöllisesti yläkertaan. Lasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi, jossa kelpaa hengähtää rentoutuen arjen keskellä.

Lämmin ulkovarasto (4m2) on aivan ulko-oven vieressä.

Autopaikat myydään omina osakkeina:
Katospaikka 9800 €
Pihapaikka 3800€

Autokatospaikkoihin mahdollisuus toteuttaa sähköauton latauspiste.

Myytävät asunnot Kurttila, Perheasunnossa on makuuhuoneita sekä ylä- että alakerrassa.

As Oy Espoon Seunakallio rakentuu vehreälle ja suositulle Kurttilan pientaloalueelle. Kodit rakennetaan yksi -ja kaksitasoisiin pari- ja rivitaloihin. Kaksitasoisissa kodeissa on korkea oleskelutila tuomassa väljyyttä. Iltapäivän ja illan aurinkoon suuntautuvat lasitusvaralliset terassit ja tyylikkäät parvekkeet luovat mukavuutta kesäiseen oleiluun. Kodit lämpiävät ekologisella ja energiatehokkaalla maalämmöllä.

Varauslomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asuntojen tiedot

Sijainti kartalla

Laita jakoon!