As Oy Espoon Seunakallio, Kurttila

Myytävät asunnot Espoo, Rakennamme As Oy Espoon Seunakallion Kurttilaan lähelle palveluja hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Tutustu myytävät asunnot Espoo!

RS-KOHDE ILMAN YHTIÖLAINAA

As Oy Espoon Seunakallio on RS-kohde ilman yhtiölainaa.  Asunnot myydään jo rakentamisvaiheessa ja ostajien turvaksi on asetettu asuntokauppalain vaatima turvajärjestelmä. Rakentamisen aikana maksetaan 40% asunnon hinnasta useassa maksuerässä ja loput, kun asunto on muuttovalmis. Ostamalla asunnon jo rakentamisen aikana päästään tekemään kaluste- ja sisustusvalintoja

LUONTO JA PALVELUT LÄHELLÄ

Nämä kodit ovat lähellä luontoa ja ulkoilumaastoja. Tien takana avautuu Musslaxbergenin luonnonsuojelualue. Kävelymatkan päässä on Harmaakallion luonnonsuojelualue, jonne ehtii retkeilemään vielä työpäivän jälkeenkin. Kallvikin uimarannat kallioineen ovat parin kilometrin päästä. Kuntoilijalle löytyy luontopolkujen lisäksi kaupungin lähiliikuntapaikka alle puolen kilometrin päässä.

Alueelta on useita päiväkoteja sekä ruotsin- ja suomenkieliset koulut. Lähikauppaan kotiovelta on n. 1,5 km ja lähimmät bussipysäkit ovat 10 min kävelyn päässä. Kauklahdenväylää pitkin pääsee helposti niin Länsiväylälle kuin Kehä III:lle.

KOTEJA, JOISSA ARKI ON HYVÄ

Kotien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asumisen viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Jokainen asunto on omakotitalomainen. Sieltä löytyy vesipisteellinen kodinhoitohuone, vaatehuone ja ulkovälinevarasto sisääntulon yhteydessä.

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken – kivasti kotoillen. Oleskelutilan jatkeena on katettu terassi, lämpimien kesäpäivien keidas, johon on mahdollista asentaa liukulasitus.

Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi, johon puupaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Asunto-osakeyhtiön tontti on vuorattu tonttirahasto Korkialta. Tonttiosuus on mahdollista lunastaa heti tai myöhemmin.

KOTI, SINULLE

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin ja keittiökalusteisiin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja laminaattimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista.  Autokatospaikkoihin on mahdollista asentaa sähköauton latauspiste.

Kohde on ennakkomarkkinoinnissa. Rakentamisen suunniteltu aloitusaika on keväällä 2024, joten ehdit vielä hyvin

Kysy lisätietoja!
Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

Myytävät asunnot Espoo, taloyhtiössä on rivi- ja paritaloja.
Paritalossa on yksi- ja kaksitasoiset asunnot.
Sisääntulotie taloyhtiöön
Rivitalossa on kaksitasoisia asuntoja.
Asunnoissa on katettu terassi ja parveke.
Perheasunnoilla on oma piha.

As Oy Espoon Seunakallio rakentuu vehreälle ja suositulle Kurttilan pientaloalueelle. Kodit rakennetaan yksi -ja kaksitasoisiin pari- ja rivitaloihin. Kaksitasoisissa kodeissa on korkea oleskelutila tuomassa väljyyttä. Iltapäivän ja illan aurinkoon suuntautuvat lasitusvaralliset terassit ja tyylikkäät parvekkeet luovat mukavuutta kesäiseen oleiluun. Kodit lämpiävät ekologisella ja energiatehokkaalla maalämmöllä.

Asuntojen tiedot

Sijainti kartalla

Laita jakoon!